Kipte: ovih 6 horoskopskih znakova jedva čeka – SVAĐU

S njima je najlakše postati neprijatelj. Šest BESNIH.

Ovan

Nepredvidivim Ovnovima lako se možete zameriti u bilo kom trenutku i očekivati eksplozivnu reakciju. Ako se nađete na listi njihovih neprijatelja, možete biti sigurni da će za to znati svi, ali njihove osvete se ne morate pribojavati jer će vas jednostavno izbrisati iz svog života i zaboraviti da postojite.

Blizanci

Blizanac danas može biti vaš najbolji prijatelj, a već sutra – najgori neprijatelj. Karakteriše ih promenljiva priroda i brzopletost. Ako ih povredite, sigurno ćete postati tema njihovih tračeva.

Lav

Ako se nađete na njihovoj listi neprijatelja, učiniće sve što mogu kako bi vas pred svima ostalima prikazali u najgorem svetlu. Veće su šanse da će neprijatelje steći na poslu nego među rodbinom i prijateljima.

Devica

Nemaju puno prijatelja i očekuju da će njihova prijateljstva trajati zauvek. Kada shvate da se neko druži s njima samo iz neke koristi, tu će osobu odmah i zauvek isključiti iz svog života.

Škorpija

Škorpioni teško stiču prijatelje i otvaraju se samo onim ljudima kojima veruju u potpunosti. Od osoba koje nazivaju prijateljima očekuju da će im to biti do kraja života, ali ako ih samo jednom iznevere ili povrede, steći će neprijatelja za ceo život.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.