Najbolje MAJKE u horoskopu?

– Zanima me koje su najbolje majke u horoskopu? Koje su najprivrženije deci, nisu agresivne (ne tuku decu) i vole kućnu atmosferu? (BernardBlack)

– Pa mislim da su to žene Rakovi (sunshine248)

– Da, to sam i ja mislio. (BernardBlack)

– Kaže se da su dobre majke žene sa Mesecom u Raku.

Ma nema tu pravila, opet je potrebno gledati celu natalnu kartu. (sevillja)

– Da. Da bi se odgovorilo na pitanja da li su privrezene deci, da li nisu agresivne, da li vole kućnu atmosferu – ne možeš jednostavno reći Rak i završiti posao. S druge strane, majke Rakovi globalno gledano jesu privržene deci, ali postavlja se pitanje da li je detetu potrebno to, ta rakovska (pre)emotivna privržensot i prebriga? U mom slučaju, ne nikako. (Fixa)

– Uh, slažem se… ja , takođe, ne bih podnela ni majku ni oca gnjaveža… u stvari, imam oca koji je pokušavao, ali je brzo shvatio kako treba da se vlada. (sevillja)

– Mama Rak je dušu dala da te udavi. Da prenese sve realne i nerealne strahove na dete, tako da ovo nije sposobno kada odraste da normalno ide kroz život. Da ne govorima o tome koliko su kao majke posesivne, pa se kasnije mešaju i u izbor dateta ili ga najradije vežu za sebe tako da ga pretvore u kućnog ljubimca od 40 godina umesto u muškarca! (Neptunijanka)

Napišite i Vi šta mislite o ovoj temi na Forumu Krstarice…

1 komentar
  1. Anonimni

    Kada bi jos neptunijanka uspela da konkretizuje „realne i nerealne strahove“tokom odgoja decaka ili devojcice,svejedno lakse bi bilo mamama da budu prave prijateljice svojoj deci. a ne bespotrebno napete majke.

Napišite komentar