Kod njih je uvek sve “pod konac”: Ovo su 3 najurednija horoskopska znaka

Neki ljudi vole da im je u kući sve sređeno pod konac, a ima i onih kojima ne smetaju sudopera puna prljavih sudova, čarape i gaće razbacane po sobi i centimetar prašine na policama. Astrolozi kažu da horoskopski znak utiče na to koliko ćemo biti uredni ili neuredni. Ova tri znaka zodijaka su najpedantnija:

Devica

Za Device, reč uredno je možda preslaba. One su opsednute čistoćom. Vole da je sve organizovano, na svom mestu i potpuno čisto. Najbolje funkcionišu u takvom okruženju. Čak i ako se nenajavljeno pojavite na vratima Device, nećete naći nered u njenom domu.

Bik

Bikovi veoma vode računa o svom izgledu, a situacija nije drugačija ni kada je u pitanju njihov dom. Oni jednostavno ne mogu da se opuste ako je sve oko njih u neredu. Zato se trude da sve uvek izgleda lepo i uredno. Jedan od razloga je i taj što ne žele da daju drugima priliku da ih ogovaraju zbog toga.

Jarac

Jarčevi su posvećeni i vredni u svemu što rade, a ista je situacija i kada je njihov dom u pitanju. Imaju jaku želju da sve bude organizovano i na svom mestu. Oni odbijaju da dozvole da bilo šta pod njihovom kontrolom ostane u haosu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.