Koja su 4 ubedljivo najvernija horoskopska znaka?

Bik

Muškarci rođeni u znaku Bika se ne odlučuju tako lako na brak. Ipak, po njima tu mora da postoje neki uslovi, da srede stambeno pitanje, napreduju u karijeri, itd. Međutim kada se reše da kažuu sudbonosno „da“, to je za njih dugovečno. Oni su odani muževi, fantastični očevi i nadasve su posvećeni svojoj porodici. Traže ženu koja voli kuću i toplu porodičnu atmosferu jer su i sami takvi. Pošto su veliki ljubitelji hrane, postoji mogućnost da u braku dobiju koji kilogram više.

Lav

Pripadnik ovog znaka je suprug koji zahteva puno pažnje, a ukoliko je dobije, može da bude najbolji suprug na svetu. Nije mu problem da, kao muškarcu, pokaže i emocije, a žena koja to od njega dobije, može da bude sigurna da će ga imati celog života. Traži ženu sa kojom može da bude ono što jeste, a to je pravo dete koje voli da se zabavlja.

 

Devica

Device se sa pravom smatraju jednim od najvernijih muškaraca Zodijaka. Nije posesivan, ume da bude konzervativan i krutih nazora, ali njegova ljubav i briga se ne dovodi u pitanje. Kao roditelj je fantastičan, i deca ga obožavaju. Ceni sitne dokaze ljubavi, a tako i zavodi u braku- jutarnja kafa, spremljena večera ili buket cveća.

Ribe

Čini se da su Ribe neuhvatljive, međutim, kada se odluče za brak, postaju najverniji muškarci. Oni su posvećeni svojoj ženi do te mere da ih ne zanima komentarisanje okoline da su postali pravi „papučari.“ Vole porodicu i porodična okupljanja. Miran je i staložen, ne voli rasprave i svađe, ali se može desiti da, ukoliko skuplja sve u sebi, jednog dana samo „pukne“. I tada ga ne treba čačkati.

Napišite komentar