U trendu

Koji je vaš omiljeni cvet (po horoskopu)?

Svaki horoskopski znak ima svoje karakteristike, svoje boje i kamenčiće, a onda zašto onda ne bi imao i svoje cveće?

Ovan
Vatrenim i temperamentnim Ovnovima astrolozi ponekad daju lošu reputaciju. Često zapostave njihove vrline, kao što su oštro donošenje odluka i neobuzdan duh. A šta je s njihovim legendarnim temperamentom? Kada ih prođe bes, vraćaju se dečijem načinu ponašanja. Njihovo omiljeno cveće i biljke su nana, ljiljan, geranijum i ukrasni luk.
Bik
Bez obzira na to da li ste sladak pripadnik ovog znaka ili onaj tvrdoglav, da li volite da trošite ili ste štedljivi, uživate u nekim biljakama. Bikovi obožavaju ruže, bele rade, primule, ljubičice. Vole i palme, kruške, citruse i jabuke.
Blizanci
Vole da pričaju i lako je uklopiti se s njima. Blizanci vole divlje ljiljane, lavandu, orhideje, hrizanteme, azaleje. A od drveća preferiraju lešnik.
Rak
Oni su slatki, vedri i uživaju u cveću, drveću i začinima. Ovo je pravi izbor za njih: geranijum, ljiljan, lotosov cvet, ukrasni kupus, magnolija, peršun i bilo koja vrsta belog cveća.
Lav
Ako želite da vas Lavovi vole, obratite pažnju na to koje cveće vole: suncokret, cveće strasti, ruzmarin, dalije. Od drveća vole palme, orah, masline i citruse.
Devica
Imaju reputaciju perfekcionista, ali to je samo zbog toga što se puno brinu. Njihovo omiljeno cveće su: narcisi, hrizanteme, višnja, ali i sve malo cveće svetlih boja, naročito ono plavo i žuto.
Vaga
Fer-plej, balans, harmonija i pravda za sve. Ovo je tipičan moto Vaga, a ovo je njihovo cveće: velike ruže, plavo cveće, nana, bele rade. A omiljeno drvo im je šljiva.
Škorpija
Intuitivne, misteriozne i inteligentne Škorpije vole geranijume, anemone, gardenije i bilo koju vrstu žbunastog cveća i drveća.
Strelac
Život bi bio suviše dosadan bez Strelaca. A ovo cveće oni obožavaju: ružičaste karanfile, petunije, borovnice, limete. Od drveća vole kesten.
Jarac
Jarčevi su čuveni po tome što bivaju sve bolji kako su stariji. Stabilnost i materijalna korist su znaci prave ličnosti Jarca. Od cveća i drveća vole: dan-i-noć, magnoliju, bor, vrbu.
Vodolija
Misli su im uvek okrenute budućnosti. Njihove biljke su orhideje, zlatna raž, rajsko cveće, gladiole, kivi, masline.
Ribe
Na šta bi naš svet ličio bez mističnih, intuitivnih Riba? Oni preferiraju vodene ljiljane, klematis, orhideje, vrbe.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.