U trendu

Koji je znak najbolji roditelj? (1)

Ko su najbolji roditelji među horoskopskim znacima?

Ovan
Vaš entuzijazam i energičnost čine vas odličnim roditeljem, jer ste u stanju da inspirišete decu. Volite da pomognete deci da razviju svoja interesovanja, kako kod kuće tako i u školi. U stvari, roditelj rođen u ovom znaku obično nema suviše problema s generacijskim jazom. Majka Ovan dobro organizuje svoje vreme, tako da može da provede maksimum vremena sa svojom decom u raznim aktivnostima, ali oseća potrebu da ima svoju slobodu i da ne bude zarobljena u kući. Vrlo je važno za roditelje ovog znaka da ih i dete i partner cene zbog napora koje čine za njih.

Bik
Roditelj rođen u ovom znaku naporno radi da bi njegovo dete moglo da ima sve ono što nije bilo dostupno njemu. Roditelju Biku nikada ne manjka nežnosti. Kako Bikovi nastoje da suviše ugode sebi, imaju potrebu da ugađaju i svojoj deci. Novac je važan za Bikove, pa oni vole da vide i svoju decu kako štede svoj džeparac da bi ga potrošila na neke luksuzne stvari.

Blizanci
Vi ste živahan, prilagodljiv, senzibilan i pozitivan roditelj koji može da podari svojoj deci mnogobrojne nove ideje i iskustva. Ovi roditelji ponekad mogu da budu više u vezi s postojećim trendovima nego njihova deca. Međutim, konstantan dečji žamor i buka mogu da ih iritiraju pa će im trebati česti odmori, naročito kad su kod kuće. Majka Blizanac obično nema problema da se snađe s porodicom, domom i poslom. I uživa u tome! Roditelji i deca su na istoj talasnoj dužini. I otac Blizanac je odličan jer je večiti Petar Pan.

Rak
Rakovi su savršeni roditelji. Vaš znak oslikava materinstvo. Vi ste naročito požrtvovani i imate duboku potrebu da sačuvate svoju porodičnu zajednicu. Loša strana te osobine je što možete postati previše zaštitnički orijentisani i previše brižni. Takođe, radije reagujete emotivno nego što ćete stvari posmatrati racionalno. Sa svojom bogatom maštom Rakovi su odlični pripovedači i niko ne mazi bolje od njih.

Lav
Ovo je znak koji oslikava očinstvo. Vi ste roditelj entuzijasta, koji je spreman da provede dosta vremena u učenju svoje dece. Ohrabrujete svoju decu da koriste svoje talente, ali vaš entuzijazam može da proguta tihu i stidljivu decu. Morate da budete pažljivi i da ne očekujete suviše od svoje dece, ili da izostavite ostvarivanje sopstvenih želja kroz njih. Svoju decu podižete na pravi i iskren način.

Devica
Težite da planirate svoju porodicu i pokušavate da vaša deca dođu na svet tačno onda kada ih želite. Iako možete da budete veoma strogi, naročito kad je reč o ishrani i higijeni, ipak ste brižljiv roditelj. Međutim, možete biti malo rezervisani u pokazivanju svoje ljubavi. Vi ste inspirativan učitelj svoje dece i usadićete im osećaj odgovornosti i iskrenosti. Veoma ste zainteresovani za to da ispunite živote svoje dece različitim zanimljivim aktivnostima. Dopada vam se da ih učite da pričaju i čitaju u ranim godinama. Volite uređen dom, ali morate da naučite da bolje raspoređujete kućne poslove.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)