U trendu

Kreće moćan period: Samo 3 znaka horoskopa imaće najviše sreće početkom maja

Maj 2023. počinje dobrim vestima za određene znakove zodijaka: Jupiter, planeta sreće i obilja, je u dobroj poziciji da utiče na njihove živote. Od znakova pogođenih ovim blagotvornim uticajem očekuju se veliki uspesi, nove prilike i sreća.

Ovaj položaj Jupitera, koji se nalazi na nebu južne hemisfere, će stoga imati uticaj na određene znakove zodijaka . Videće da se njihovi životi menjaju na bolje i moći će da iskoriste ovu šansu kao i prilike koje im se ukažu.

Vreme je da napravimo korak unazad i jasnije vidimo koji horoskopski znaci su najsrećniji za početak maja 2023. i kakve koristi im može doneti ovakav položaj Jupitera.

Ribe

Početkom maja 2023. planete nude mnogo šansi za Ribe. Planete Mars i Uran su usklađene te vam daju veliku pozitivnu energiju i pomažu da se bolje pripremite za budućnost. Bićete optimističniji i sigurniji u svoju sposobnost da postignete veće ciljeve.

Pored toga, delovanje planeta Saturn i Neptun omogućiće vam da rešavate probleme na mirniji i logičniji način.

Bićete u mogućnosti da donosite promišljene i delotvorne odluke koje će koristiti vašoj karijeri, ličnom životu i blagostanju. Ribe će stoga imati neverovatnu šansu početkom maja.

Škorpija

Početkom maja i Škorpioni će imati veliku sreću. Planete Jupiter i Pluton će se kombinovati da bi im ponudile veliki kreativni potencijal. Lako ćete pronaći inovativna rešenja za probleme koji vam se nađu, što bi trebalo da bude veoma korisno ako želite da poboljšate svoj profesionalni ili lični život.

Takođe, konjunkcija Merkura i Venere znači da će vaši odnosi biti u centru pažnje tokom ovog meseca. Imaćete više mogućnosti da izgradite duboke veze sa ljudima koji su vam najvažniji i moći ćete da iskoristite te veze da napredujete u životu.

Lav

Početak maja će takođe doneti mnogo prilika za Lavove. Planete Saturn i Merkur će se kombinovati da bi olakšale komunikaciju između vas i drugih i dale im veću jasnoću u njihovim planovima. Kombinacija ovih planeta sa planetama Marsa i Plutona imaće blagotvoran uticaj na vašu karijeru, posebno ako želite da prihvatite novi izazov ili otvorite novi posao.

Takođe, konjunkcija Saturn-Neptun će Lavovima pružiti pozitivan stav prema promenama koje se mogu desiti u njihovom životu, omogućavajući im da sa samopouzdanjem prigrle budućnost.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar