U trendu

Lažovi u horoskopu

Ovan

U skladu sa njihovom prirodom, kada je Ovan uhvaćen u laži, reaguje impulsivno i burno. Napad je najgora odbrana, pa ćete se u jednom trenutku zapitati ko je koga tu lagao. Kada se smiri, i kada se može sa njim na kraju mirno razgovarati, spreman je da prizna sve i da moli za oproštaj.

Bik

Mada bi oni sami rekli da ne umeju da lažu, to je delimično tačno. Ipak, Bik će vam radije sve reći u lice, a opet postoje oni slučajevi kada pribegnu malim lažima, kako ne bi bili na vašem udaru. Žele stvari da isteraju na čistac pa će se izvinjavati danima, sve dok ne smekšate i ne oprostite mu.

Blizanci

Oni odlično barataju rečima pa su u stanju da vas svojom pričom ubede kako je njihova laž zapravo istina. Što je najgore, nećete to ni primetiti. Imaju keca u rukavu, uvek brzo smisle neko opravdanje i vešti su u zagovaranju, tako da vam neće dati vremena da pitate bilo šta, sve dok poverujete u njihove priče.

Rak

Rakovi mogu da lažu a da ne trepnu. Ipak, nakon toga, ako im proradi savest, u stanju su da naprave malu dramsku scenu kako biste im sve oprostili. U njima se sukobljava osećaj krivice i samosažaljenja.

Lav
Njegova prva reakcija u stvari predstavlja protivnapad. Šta vam pada na pamet, još i da ga optužujete, pa jednostavno on je to morao da uradi. Neće valjda dozvoliti da pred svetom obruka sebe i vas, jer treba misliti na status. U suštini, nagrdiće vas zbog nerazumevanja situacije. On je u pravu, samo što vi to ne shvatate.

Devica

Device vole da analiziraju događaje, a vas će zaboleti glava od njihovih objašnjenja. Gubićete volju da se i dalje raspravljate, bar kada je reč o verbalnom duelu.

Vaga

Kod njih je sve unapred i „scenski“ osmišljeno sa dobro uvežbanom pozom. Kao svaki profesionalac, smeškaće se, menjaće temu i klimati glavom u znak navodnog priznavanja svoje greške – sve dok vas ne „pobedi“ svojim šarmom. A onda nastavlja po svome, kao da se nista nije desilo.

Škorpija

Prva reakcija Škorpije je energično „NE“! Vi to niste pravilno razumeli jer to „nikada“ ne bi uradio, ni pomislio. Govoriće vam da su to stvari o kojima ne treba raspravljati, a onda će krenuti da vas zavodi.

Strelac

Prvo ce biti u blagom šoku, a kada se pribere, krenuće takvom brzinom da smišlja neverovatna opravdanja, sve dok ne potroši sve vaše strpljenje i živce koje imate. Na nesreću, što se vise brani, sve više upada u novu laž ili nevolju. Na kraju, više nećete imati volju da ga slušate, čak ni da spominjete tu temu, ali ne zbog njega, već zbog sebe.

Jarac

Praktičan Jarac ne laže zato što hoće, već zato što mora, njegovi su izgovori. To je tako bilo najbolje i najpametnije rešenje, i on je svakako mislio na vas i vaša osećanja… jada se očajni Jarac… sve do sledeće prilike.

Vodolija

Ne, nikako nije lagao, samo je malo promenio koncepciju priče. U stvari, to i nije laž, već istina, samo kada se posmatra sa drugačijeg stanovista, ili iz nekog drugog ugla. Razmislite i shvatićete da je u pravu, mozda vam nedostaje razumevanje suštine – postojanje različitih gledišta.

Ribe

Taman posla, Ribe nikada ne lažu. Možda su drugi to pogrešno shvatili? Zaista nema pojma o čemu se radi. Nemojte da se opterećujete različitim glasinama. Riba ima jednu jako dobru ideju za koju se već neko vreme sprema da vam je objasni.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.