U trendu

Ljubav zagarantovana: Ako ste ova horoskopska kombinacija, nikada nećete raskinuti

Ovi horoskopski parovi se dobro dopunjuju i dobro se slažu. Koliko god da su različiti, sukobi su retki, a ako i postoje, završavaju se mirno. U teškim situacijama uvek su na istoj strani.

Ovan – Ribe

Ovan je dinamičan, čvrst i motivisan. Ribe su osetljive, kompleksne i intuitivne. Kada se ova dva znaka spoje, oni drugom daju ono što im je najpotrebnije.

Ribama je potreban neko stabilan da ih podržava, a Ovnu neko da ih podseća na jednostavne stvari u životu. One se međusobno dopunjuju. Kada su zajedno, hemija je neosporna.

Lav – Vaga

Lav je društven i voli pažnju, a Vaga je ljubazna i druželjubiva. Kada se ova dva astrološka znaka upare, savršeno se slažu. Imaju toliko toga zajedničkog, a njihove ličnosti su kompatibilne.

Lav voli prijateljsku ličnost Vage, i uvek je zadovoljan njenom blistavom harizmom. Ovi znakovi jednostavno idu jedni s drugima.

Devica – Vodolija

Devica je oprezna i vredna, a Vodolija progresivna i originalna. Ova dva znaka inspirišu jedan drugog da razmišljaju na različite načine.

Kada budu zajedno, gledaće dokumentarne filmove, slušati muziku i razgovarati o svim temama koje ih zanimaju.

Kada pričaju za večerom, ići će s teme na temu i nikada neću ostati bez reči.

Toliko se dobro slažu da je sasvim normalno da zauvek ostanu zajedno.

Blizanci – Strelac

Blizanci i Strelac vole slobodu i avanturu. Njihova veza je putovanje i oni su u stanju da se dopunjuju učeći o životu jedno od drugog. Kompatibilnost između njih je toliko jaka da nikada neće raskinuti.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.