U trendu

Loše im se piše: Naredne dve nedelje su paklene za ova 2 znaka

Sve do 27. jula Merkur će biti u Raku, a na nama je da se izborimo sa njegovim izazovima. Rak smatraju “nemim” znakom jer pripada elementu Vode. Kad Merkur, čuveni “glasnik” uđe u ovaj znak, dolazi do problema u komunikaciji.

Potreban je nježniji pristup, suptilniji odnos prema svemu što razmenjujemo sa drugima. Često se ne oslanjamo na reči, već se sve odigrava na bazi intuicije i emocija.

A kao što znamo, podrazumevanje je “majka svih nesporazuma”. I zato morate da izađete na kraj sa svim mukama izražavanja emocija, a dva znaka biće posebno ugrožena u naredne dve nedelje.

Bik

Prete vam brojna ogovaranja, kako u prijateljskom krugu, tako i među kolegama. Nipošto nemojte da se uključujete u ovu dramu, a još manje treba da vi započinjete sa širenjem tračeva. Drugi će misliti da ste preosetljivi, da se stalno od nečega branite, ali imate pravo da štitite svoje dostojanstvo i sva prava. Kako na poslu tako i u bliskom okruženju.

Vodolija

Počinjete da o svemu previše razmišljate. Da li ste čuli za ruminaciju? To je običaj da neprekidno “premotavamo” neke događaje i dijaloge, što u svojoj glavi, što u razgovoru s prijateljima. Takvi postupci nam oduzimaju energiju i provociraju negativne misli. Zaboravite to. Napravite taj veliki korak i podvucite crtu – što je urađeno, urađeno je. Vreme je da krenete napred, prestanete da analizirate prošlost “u sitna crevca” i pokušate da izgradite bolju budućnost za sebe, piše “Lepa i Srećna“.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.