U trendu

Lova do krova, ova 4 horoskopska znaka obradovaće se do 10. jula

Ulazak Marsa u Bika 6. jula doneće stabilnija ulaganja i veću potrebu materijalno da se obezbedimo, ali i tražimo garancije u svakodnevnim odnosima.

Na finansijskom planu sreću će imati Ovnovi, Bikovi, Rakovi i Blizanci.

OVAN

Mars 6. jula ulazi u Bika, što je vaše drugo polje novca, pa ćete se svakako finansijski oporaviti. Zapravo, kako je Mars vaša vladajuća planeta, jasno je da će vam novac biti prioritet u mesecu koji je pred nama. Bikovi će vam biti dobri partneri za novac.

Bik

Venera u Blizancima u vašem drugom polju donosi vam bolju zaradu nego u julu. To znači da ćete biti finansijski stabilniji, a kako je u drugom polju Venera, podrazumeva se da ćete najviše novca trošiti na kupovinu lepih stvari. Dame Bikovi će kupovati garderobu, dok će muškarci praviti ulaganja u detalje za kuću. Idealan je mesec da zahtevate povišicu ili dobijete bolju poslovnu ponudu.

Rak

Sunce i Merkur u vašem znaku od sledeće nedelje donose vam pozitivan planetarni uticaj koji će se osetiti i na finansijskom planu. Novac će se lepiti za vas, pa će svi imati potrebu u najmanju ruku nešto da vam poklone. Ipak, budite mudri sa ulaganjima. Sada je idealan trenutak da zahtevate novac za nešto što vam je važno jer planete rade za vas, prenosi Espreso.

Blizanci

Kako ste vi znak koji je najviše propatio tokom prethodnog meseca i to zbog retrogradnog Merkura, situacija će konačno menja u vašu korist. Venera u vašem znaku donosi vam lepe poklone, a ulazak Merkura u Raka promeniće vašu finansijsku situaciju na bolje. Od osobe vodenog znaka čućete za mogućnost koja može da vam donese odličnu zaradu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar