U trendu

‘Ludi kamen’ i horoskop: Ova 3 znaka su spremna za brak

Ovi znakovi zodijaka sanjaju o braku.

Za njih brak nije samo romantični ugovor, već i sredstvo za postizanje emocionalne i psihičke stabilnosti

Neki su skloniji idealizaciji braka od drugih, a kada je astrologija u pitanju, tvrde da ovi horoskopski znaci posebno sanjaju dan kada će reći „da“ i uložiti velike napore u pronalaženje idealnog supružnika.

Vage

Vage, kojima vlada Venera, planeta ljubavi i lepote, imaju duboku potrebu za sigurnošću i stabilnošću, što se često odnosi i na njihov ljubavni život.

Žene Vage cene dugoročne obaveze i vide brak kao ključnu komponentu ispunjenog života. Izuzetno su praktične i vole sigurnost koju brak može da pruži i često ulaze u veze s jasnim ciljem da se jednog dana smire.

Vage su znak koji teži materijalnoj i emocionalnoj sigurnosti. U braku vide ne samo ljubav, već i praktičnu stabilnost, što je u skladu s njihovom željom za uređenim i udobnim životom.

Blizanci

Blizanci, kojima vlada Merkur, su komunikativni, znatiželjni i inteligentni. Kada je reč o braku, oni žele nekoga ko će ih mentalno stimulisati i biti im partner u razgovoru i diskusiji.

Žene Blizanci cene intelektualnu vezu s partnerom i žele nekoga ko će ih razumeti na dubljoj, mentalnoj ravni. Za njih je brak uzajamno razumevanje i podrška, kao i mogućnost za zajednički rast i razvoj.

Blizanci su otvoreni za nova iskustva i avanture, pa se često ne žure s brakom, već traže nekoga ko će im odgovarati na svim nivoima, kako emotivnom, tako i intelektualnom.

Strelac

Strelac je avanturistički duh, koji teži slobodi i nezavisnosti. Ipak, to ne znači da ne sanja o braku. Za Strelca, brak je prilika za zajednička putovanja i avanture, kao i za emocionalnu podršku i povezanost.

Žene Strelci su nezavisne i samosvesne, ali žele partnera s kojim će deliti svoje životne ciljeve i vizije. Za njih je brak savez između dvoje ljudi koji se međusobno podržavaju i podstiču na lični razvoj.

Strelac ceni svoju slobodu, ali istovremeno želi nekoga ko će biti njegov prijatelj, ljubavnik i saputnik u svim životnim avanturama.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.