U trendu

Mali Bikovi

Ako je vaše dete rođeno u periodu od 20. aprila do 20. maja, onda je njegov horoskopski znak Bik.
Vladajuća planeta ovog znaka je planeta ljubavi – Venera. Omiljeni kamen rođenih u znaku Bika je smaragd, omiljeni cvet im je ljiljan, a omiljena boja žuta.
Zvezde kažu da je dete rođeno u znaku Bika odlučno, praktično, tvrdoglavo i konzervativno. Ova deca su pouzdana, ali i oprezna, kako u rečima tako i na delima.
Deca Bikovi mogu biti poznata po tome što prikrivaju svoja osećanja i želje do trenutka kada ih neka provokacija ili reakcija ne oslobodi. Naučena su da kontrolišu izlive svojih osećanja, pa mogu da se razviju u veoma osećajne i intuitivne osobe.
Dete rođeno u ovom horoskopskom znaku voli lepotu i harmoniju, a prezire haos. Ova deca su i velikodušna, pažljiva, poverljiva i veoma jake volje. Vole lepe stvari u životu, retko preuveličavaju probleme i nisu harizmatični.
Mali Bikovi biće obdareni mnogim talentima. Biće dobri u vođenju poslova i ljudi, ali i u svim stvarima koje se tiču zemlje; na primer, u poslovima vezanim za nekretnine, rudnike ili naftna polja. Bikovi se lepo snalaze na pozicijama od poverenja, pa mogu biti dobri doktori, medicinske sestre ili sudije. Mogu biti i odlični umetnici, naročito na polju arhitekture, dizajna i tekstila.
Bikovi se najbolje slažu sa Devicama i Jarčevima.
Poznati ljudi rođeni u ovom horoskopskom znaku su: Hari Truman (Harry Truman), 33. američki predsednik, rođen 8. maja, engleska kraljica Elizabeta Druga (Elizabeth II), rođena 21. aprila, Džeri Sajnfeld (Jerry Seinfeld), komičar, rođen 29. aprila, Fred Aster (Fred Astaire), zabavljač, rođen 10. maja.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)