Mali futurista – Vodolija

Imate dete rođeno u horoskopskom znaku Vodolije. Kako s njim izaći na kraj?
Vaša Vodolija ima odanu i pouzdanu prirodu. Međutim, ponekad vam može biti zaista teško da je razumete. On ili ona su strpljivi, odani i veoma ljubazni. Vodolije se možda ne bore uvek protiv nepravde, ali kada dođe vreme, mogu biti povučene da ustanu i bore se za sebe. Izbegavaju svađe i rasprave, i s njima je lako složiti se. Dete rođeno u horoskopskom znaku Vodolije voli ljude i želi da zauzvrat bude voljeno. Ono voli da uči i radoznalo je kada su u pitanju život i njegove misterije.

Mala Vodolija će možda želeti da priđe planovima brzo i s poletom. Vodolije imaju običaj da počnu od vrha pre nego od dna, ali obično mogu da se uhvate u koštac s izazovima zahvaljujući svojoj sposobnosti da lako uče nove stvari.
Vodolije su talentovane za mnoge oblasti i mogu da imaju dosta uspeha u naučnim istraživanjima, kao i u upravljanju i menadžmentu. Mogu da prodaju sve svakome i veoma su omiljene u društvenim krugovima. Najbolje se snalaze u velikim korporacijama.

Simbol horoskopskog znaka Vodolije je vodonoša. Vladajuća planeta je Uran. Kamen po rođenju je ametist. Omiljeni cvet im je ljubičica, a omiljena boja svetloplava.

Poznati ljudi rođeni u horoskopskom znaku Vodolije su: Pol Njumen (Paul Newman), glumac, rođen 26. januara; Vejn Grecki (Wayne Gretzky), igrač hokeja, rođen 26. januara; Volfgang Mocart (Wolfgang Mozart), kompozitor, rođen 27. januara; Opra Vinfri (Oprah Winfrey), televizijska zvezda, rođena 29. januara; Suzan Antoni (Susan B. Anthony), rođena 15. februara.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.