U trendu

Mali Ovan

Ako je vaše dete rođeno u periodu od 21. marta do 19. aprila, onda je pripadnik horoskopskog znaka Ovna.

Vladajuća planeta rođenih u znaku Ovna je Mars. Omiljeni kamen im je akvamarin, najdraži cvet bela rada, a omiljena boja jarkocrvena.

A šta je s karakterom rođenih u znaku Ovna?

Ako je vaša beba Ovan u horoskopu, on ili ona ima osobine koje su potrebne vođama. Ovnovi su pioniri i vizionari koji daju snagu, energiju i inspiraciju ljudima oko sebe. Oni su agresivni i entuzijasti, ali i impulsivni i brzi kada treba sprovesti neku akciju. Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku mogu biti tvrdoglave i nestrpljive, ali i pored toga mogu da privuku mnoge obožavaoce. Kada su izazvani, Ovnovi su protivnici koji su istovremeno i hrabri i jaki.

Pionirski instinkt deteta rođenog u znaku Ovna trebalo bi naročito negovati. Njihove aspiracije valja ozbiljno shvatiti i pružiti im veliku pažnju.

Ovnovi su mislioci i uvek planiraju za budućnost. Često su mnogo ispred svog vremena. Najbolje se snalaze u poslovanju i biznisu, ali im dobro ide i na nepoznatim poljima.

Najbolje se slažu sa Strelcima i Lavovima.

Poznati ljudi rođeni u horoskopskom znaku Ovna su: Tomas Džeferson, treći američki predsednik, rođen 2. aprila; Glorija Stajnem, urednik i pisac, rođena 26. marta; Sandra Dej O’Konor, sudija Vrhovnog suda, rođena 26. marta; Maja Angelu, pesnik i pisac, rođena 4. aprila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.