U trendu

Mali radoznalko – Blizanac

Dete rođeno u znaku Blizanaca je definitivno radoznale prirode. Zato, ako je upravo vaše dete rođeno u ovom horoskopskom znaku, obratite pažnju.

To su deca čije su oči i uši uvek otvorene; neprekidno su raspoložena da vam postavljaju nova pitanja. Ponekad je teško razlikovati njihovu želju za saznanjem od potrebe da budu misaono ili verbalno zaposleni. Često se ponašaju kao učenici koji nemaju dovoljno strpljenja da do kraja savladaju započetu lekciju. Problem je kako zadržati njihovu pažnju i koncentraciju, jer je njima najinteresantniji početak priče ili dešavanja.

Na njih kazne ili zabrane deluju vrlo kratkoročno, ali ukoliko ih budete lišavali društva, izlazaka i zabave, potrudiće se da eskiviraju svaku sledeću kaznu. Veoma su snalažljivi i dovitljivi, što znači da će se potruditi da na različite načine kupe ili osvoje vaše simpatije, da vas nadmudre ili nadigraju – u čemu su vrlo uspešni. Vole različite novitete ili iznenađenja, ali su neumorni i u njihovom priređivanju.

Tipične osobine koje izražava dete Blizanac su: radoznalost, pričljivost, druželjubivost, otvorenost i nestalnost. Kod njega podstičite: radne navike, istrajnost, motivaciju i saosećajnost. Potrebno je i da pojačavate njegovu koncentraciju i volju. Najvažnija polja interesovanja malih Blizanaca su: komunikacija, izdavaštvo, trgovina, putovanja, turizam i šou-biznis.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar