U trendu

Mart će biti najsrećniji mesec za ova 3 znaka: Sva vrata će im biti otvorena i finansijski će procvetati

Mart je pred vratima – mesec u kojem sve raste i cveta, pa u skladu sa tome i naša energija kreće u pozitivnijem smeru i počinje da buja.

Poznati astrolog Pavel Globa je izdvojio tri znaka Zodijaka koji će u martu imati veoma dobar period, a njihovi životi razvijaće se u najboljem mogućem pravcu, prenosi “Prochepetsk.ru”

Bik

Bikovi će u martu biti u centru pažnje, a prvi mesec proleća mogao bi da im donese unapređenje na poslu, uspeh u sferi ljubavi, puno inspiracije i kreativnosti. Ovo će vam dati novu snagu i energiju, naterati vas da više verujete u sebe, a samim tim poradite na novim projektima i idejama.

Jarac

Jarčevima će u martu sva vrata biti otvorena! Vaš napor i zalaganje na poslu biće primećeni, pohvaljeni i zapamćeni, a odnosi sa porodicom i prijateljima će procvetati.

Ono na šta treba da obratite pažnju jeste da pronađete ravnotežu između privatnog i poslovnog života, te da izdvojite vreme samo za sebe, piše Najžena.

Riba

Reč koja će obeležiti vaš mesec mart je izbor. Ono što vas deli od napretka u karijeri, pronalaženja partnera ili rešavanja finansijskih problema jesu vaše sopstvene odluke.

Globa ističe da će vam mart doneti prave prilike i odgovore, a sve što treba jeste da ih iskoristite! Energije za ostvarivanje planova vam neće nedostajati!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.