U trendu

Mart donosi velike promene: Ova 3 horoskopska znaka čeka velika sreća, a ni novac ih neće zaobići

Astrolozi kažu da tri horoskopska znaka konačno mogu da odahnu, jer će im se sreća i uspeh osmehnuti u narednom periodu.

Ovan

Vi ste prvi znak zodijaka i kao rezultat toga ste žestoko nezavisni. Ali tokom marta, zvezde rade samo za vas. Astrolozi kažu da ovaj period treba da proslavite, a sreća dolazi kroz prijatelje.

Obratite pažnju na svoje snove ovog meseca jer vaša intuicija pokušava nešto da vam kaže, a poruke se mogu pojaviti dok spavate. I obavezno zamišljajte želje tokom mladog meseca u vašem znaku na kraju meseca, jer su spremne da se ostvare.

Lav

U poslednje vreme je bilo dosta drame u vašem poslovnom i ljubavnom životu. Sada se sve to menja, a sreća dolazi kroz partnera.

Ovo je idealan period da uplovite u bračnu luku. Ni novac vas neće zaobići. Mnoge stvari se rešavaju u vašu korist.

Ribe

Početkom meseca, mlad mesec u sanjivim Ribama osvetljava finansijski sektor vašeg grafikona, blagosiljajući vas obiljem pozitivnih profesionalnih vesti ovog meseca.

Smeši vam se povišica ili dugo očekivana nagrada za uložen trud. Astrolozi kažu da je ovo vaš mesec kada je potrebno dobro da se počastite i odmorite. Zapamtite da su zvezde na vašoj strani.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar