U trendu

Mesečni horoskop za april 2017.

OVAN

POSAO:  Spremni ste za nove izazove i nova pojačanja. Uran i dalje u vašem sazvežđu daće mogućnost onim Ovnovima koje nisu imali prilike do sada da se poslovno osamostale. Ovde je akcenat na drugoj polovini meseca kada planeta Merkur bude retrogradna i pravi  aspekte, a  samim tim i daje podsticaj da se pokrenete na dobro i budete svakako uspešni u onome što ste zamislili da radite. Sarađujte sa Devicom i Vodolijom jer su vam oni sada jedini izlaz iz teške situacije.

LJUBAV: Emotivni život Ovnova biće veoma intenzivan. Mnogi će pronaći svoju srodnu dušu. Neki će uspeti da izađu iz krize koja ih muči duži period ali je najvažnije da će oni pronaći svoj duševni mir. Akcenat je na žene Ovan koje su u braku jer će imati dosta posla u kući i oko dece, posebno oko obrazovanja i napredovanja. Pred kraj meseca moguća je promena statusa za one koji su u dugim vezama. Brak se smeši svima koji ga priželjkuju.

ZDRAVLJE: Redovno kontrolišite krvni pritisak. Posebno Ovan druge i treće dekade jer stres jako ima uticaj na vas.

BIK

POSAO:  Inicijativa vam ne manjka. Ulažete kako u sebe, svoje kvalitete, dar, rad, tako i optimizam koji će vam biti potreban tokom meseca. Bikovi koje rade u okviru državnih institucija mogu da očekuju prevrat. To ne znači otkaz, ali predstavlja totalnu reorganizaciju. Verovatno ćete promeniti direktora. Sarađujte sa Ovnom, Lavom ili Blizancima. Novac vam stiže oko druge nedelje u mesecu.

LJUBAV: Za ovo sazvežđe posebno je naglašena ljubav jer ćete morati da se odlučiti između dve vatre. Duži period razmišljate šta i kako da radite, kojim putem da idete ali izgleda da će ipak sudbina da odluči. Sudbina šalje osobu koja je spremna na sve, moćna, uticajna, bogata a pre svega traži ljubav i iskrenost, što Bikovima neće biti teško. Druga polovina meseca je značajna za one koji su u braku i koji moraju da sačuvaju svoje ,,gnezdo,, od loših prijatelja, savetnika ili osoba koje nisu iskreni.

ZDRAVLJE: Mogućnost gojaznosti. Hormoni, urogetnitalni trakt osetljivi.

BLIZANCI

POSAO:  Vama su potrebne originalne ideje. Novac je nešto o čemu stalno mislite. Rođeni u ovom znaku biće primorana možda i na neku pozajmicu, kredit. Uložite pametno, posebno od druge polovine meseca. Neki Blizanci vide svoju put rešenja sudbine u inostranstvu, posebno ih privlači Amerika, Australija, daleke destinacije. Nije nemoguće stići tamo, samo je važno da se odluče koliko će da rade i da li žele mnogo da se žrtvuju. Ovog meseca dobri poslovi su povezani sa prodajom i informatikom.

LJUBAV: Nećete razlikovati prijateljstvo od partnerstva. Moguće je da se izgubite u tom moru emocija koje će vas preplaviti. Moraćete da tačno definišete ko je ko u odnosu. U suprotnom ostajete sami i usamljeni. Slobodne žene Blizanci mogu očekivati muškarca iz znaka Škorpije ili Lav pred kraj meseca. On je neko ko će pokazati emociju i želju za stabilnošću. Potrudite se da više provodite vremena van doma i sa društvom koje vam prija. Muški Blizanci će pokušati da osvoje srce Jarčevima, Ovnovima ili Vagama.

ZDRAVLJE: Mogućnost pojave hroničnih oboljenja biće naglašena, posebno u drugoj polovini meseca.

RAK

POSAO:  Za Rakove i dalje borba za status, bolju poziciju, mesto i samo radno okruženje. Imaćete mogućnosti da napredujete ili lakše zarađujete. Oni koje žele da uzmu pozajmicu, savetuje se da to urade u prvoj nedelji meseca. Sarađujte sa znakovima koji imaju dobru organizaciju novca poput Bika, Škorpije, Jarac, pa čak možete u obzir uzeti i nekog  Ovna ali da za podznak ima zemljani znak. Svakako obratite pažnju na retro Merkur koji i te kako može da vam napravi problem sa papirima ali i u samoj komunikaciji.

LJUBAV: Druga polovina meseca biće više otvorena za prave emocije. Ako ste slobodni onda očekujte sigurno puno udvarača u vašem okruženju koji će sve dati da budete osvojeni. Stara ljubav vam može na kratko pokvariti raspoloženje ali to nije trajno. Morate da se izborite sa svojim osećanjima koja znaju biti oscilatorna. Čas sebe vidite sa tom osobom , čas ste ljuti i besni što to radite. Ovde je jedini lek koji morate da primenite a to je raskid i početak novog.

ZDRAVLJE: Popustljivi ste prema sebi i okrenuti hedonizmu kroz hranu, alkohol, cigarete. Slede upale grla, kože lica.

LAV

POSAO:  Morate da povedete računa o troškovima koji slede. Posao koji vam se otvara tokom meseca ima smisla i dobru zaradu ali zaostali računi su nešto što će pravi problem. Ukoliko želite da se bavite javnim poslom nije prilika da se eksponirate, bolje sačekajte prolaz retrogradnih planeta koje vas ionako usporavaju, onemogućavaju vašim idejama da se izraze. Druga polovina mesea će biti značajna za onog Lava koji planira da se bavi građevinom, nekretninama, izgradnjom.

LJUBAV: Retrogradni Jupiter i Merkur mogu nepovoljno da utiču na samu komunikaciju sa partnerom. Muški Lav i te kako mora da se pozabavi svojim statusom u vezi. Nekada je odgovoran, predan, ulaže u više ciljeve a ponekad totalno sebičan i egojista kome se jednostavno ne može prići. Savetuje se da se smire strasti i da ipak pokrenete razgovor sa partnerom jer u suprotnom može biti loše za celokupnu zajednicu. Žena Lav može imati problem u braku sa Vodolijom i njegovom plahovitošću. Ako ste u braku sa zemljanim znakom onda morate da povedete računa o finansijama.

ZDRAVLJE: Žene imaju pojačanu plodnost, muški Lav neka obrati pažnju na žlezde.

DEVICA

POSAO:  Vaš vladar Merkur je retrogradan i veći deo meseca će biti u toj fazi. To je znak da se spremite na turbulencije. Neke Device očekuje totalni preokret, nov posao, nove saradnike. Ukoliko se to ne desi tokom aprila, desiće se naredni mesec ali je važno da se pokrene tokom ovog meseca. Imaćete više poslova koji se bave prodajom, zarada vam ide kroz kreativan rad, kroz zajednički rad sa Ovnom i Jarcem ali i sami morate da se istaknete, zapravo da pokažete koliko ste sposobni i moćni.

LJUBAV: Velike ljubavi će se u drugoj polovini dogoditi sa dobrim prijateljm. Zapravo, biće vam potrebna podrška koju ćete pronaći u osobama sa kojima ste najčešće u kontaktu. Osoba koja vas privlači je Bik, Rak, Vodolija ili tajanstveni Škorpijon. Device u braku mogu imati dobar period sa suprugom ali da puste da nekada bude po njegovom jer ga uvek poklopite svojim zahtevima i kritikama. Device u vezi imaju potrebu da uđu u još jednu vezu koja bi bila po kategoriji tajna veza.

ZDRAVLJE: Vaš organizam je pun toksina, što kroz hranu, što kroz duvan ili alkohol. Oprezno sa zglobovima, cirkulacijom.

VAGA

POSAO:  Udarni period, bar kad su putovanja i poslovi koji zahtevaju jaku koncentraciju i organizaciju velikih grupa ljudi. Ukoliko radite poslove koji su vezani za javnost, onda vam se sprema odličan period da započnete novo poglavlje u životu u sferi delatnosti kojom se bavite. Ako ste neko ko radi kod privatnika, moraćete da istrpite razne promene i kritike. Sačuvajte nerve jer će vam biti potrebno u narednim mesecima. Novac od  početka meseca biće važan za ulaganja ali i zaradićete više nego očekujete.

LJUBAV: Morate da pazite na sam odnos u braku. Nekako je ovaj period po pravilu vama osetljiv svake godine. Česte svađe nerazumevanje biće deo vaše ljubavne zajednice. Posebno obratite pažnju u period retro Merkura jer tada slede uvrede, teške reči. Vage koje su slobodne imaju šansu da se upoznaju sa osobom koja je jak duhovni vođa, neko ko ima puno iskustva u životu i radu. Vage koje brinu o svojoj deci mogu imati manji problem u komunikaciji ali nije teško ispraviti taj tok nerazumevanja jer je mladima potrebna podrška.

ZDRAVLJE: Morate da se podvrgnete raznim tretmanima, tipa masaže, aerobiku, poseti spa centrima, lekovitim banjama.

ŠKORPIJA

POSAO:  Važan mesec za sve pripadnike ovog sazvežđa. Skoncentrisani ste na posao koji je povezan sa inostranstvom i čekate odgovor. Bićete uspešni u poslovima koji traže intelektualni rad, istraživanje javnog mnenja, medicinske istraživačke projekte. Mladi koji žele da uspeju u sportu ili prirodnim naukama imaće uspeha kako u zemlji tako i u inostranstvu. Retro Merkur utiče na one Škorpijone koji imaju velike firme, kompanije a nisu brinuli o finansijama. Moraćete dobro da se time pozabavite, da bi izbegli neku od kazni.

LJUBAV: Želite da doživite neku novu egzotičnu ljubav. Osoba iz znaka Ribe ili Ovan može da vam pruži takav užitak. Muškarac Škorpija ima potrebu da se posesivno veže za ženu koja je puna iznenađenja, živi jedan opušten život, dok žena Škorpija voli moćne muškarce koji može da joj omogući lagodan i lep materijalni život. Druga polovina meseca je važna za Škorpije u braku koji će svakako naći zajednički jezik oko emocija i pokazivanju istih.

ZDRAVLJE: Možete s vremena na vreme da upadnete u fazu lenjosti i samim tim podstaknete ćelije u organizmu na sporiji rad. Problem sa crevima, posebno debelo crevo.

STRELAC

POSAO:  Strelac često menja mišljenje, ideju o nekom svom poslovanju. Tako će biti i ovog puta ali ćete tek pred kraj meseca uspeti da se stabilizujete i donesete konačne odluke. Mnogi od vas će krenuti putem samospoznaje, učenjem duhovnosti, religije ili se okuražiti i krenuti na daleki put. Ukoliko želite da se bavite turizmom jednom od najpopularnijih delatnosti ovog znaka, savet je da se već angažujete i krenete u spremanje programa za leto. Strelac koji ima poslove sa velikim prodajnim kompanijama može imati problem ugovora i samog potpisivanja. Najbolje je sačekati kraj meseca.

LJUBAV: Plenite svojim optimizmom gde god da se pojavite u društvu. To je preduslov da upoznate nekog novog ko bi vam bio prava ljubav i pravi partner. Imaćete više susreta sa različitim osobama, ljudskim karakterima, ali znate svakako da izaberete onog ko je za vas. Ako ste u braku ili dužoj vezi, pazite ako krećete na zajednički put sa partnerom, problem sa automobilom, sam kolovoz je osetljiva sfera.

ZDRAVLJE: Skloni ste visokom holesterolu. Neki Strelčevi zbog viška energije mogu biti skloni problemima sa srcem.

JARAC

POSAO:  Razmišljate da se bavite poslovima koji su vezani za komunikacije. Imaćete saradnju sa ženom Devica, Ovan, Bik. Biće vam potrebna podrška muške Vodolije, Bika ili Strelca. Oni su neko ko vidi dobrobit u vama, vašim idejama, planovima. Iako će veći deo meseca biti Merkur retrogradan, važno je da se dogovorite na pravi način. Ne morate da žurite ali budite spremni na promene. Novac će vam biti dostpan kako iz poznatih tako i iz nepoznatih izvora. Koristite svaki dan kako biste zaradili jer vam zaista ide plodan period za posao ili pokretanje nove poslovne saradnje sa inostranstvom.

LJUBAV: Ukoliko ste u braku možete očekivati bolji odnos sa partnerom koji će pokazati svoje emocije češće i više nego što ste mislili da može. Ako ste sami i tražite pravu ljubav onda sačekajte kraj meseca, iznenađenje se očekuje. Emocije su vam najvažnije jer ste uvek nekako sami, tražite tu osobu koja će biti vaša druga polovina. Jarac u braku ima bolje aspekte jer može u potpunosti da veruje partner u iskrenost osećanja.

ZDRAVLJE: Dobro se osećate, hranite se zdravo, prirodni melemi, sokovi, vežbajte, hodajte što više.

VODOLIJA

POSAO:  Angažovani ste ceo mesec. Jako ćete ulagati u medije, komunikacije, reklame. To je nešto što će biti od velike važnosti za budućnost posla koji će sigurno egzistirati i u narednim godinama. Putovaćete puno i biće vam i cela Evropa mala. Gledajte da odmarate i u tom pauzama što više, da ne trošite energiju na misli, razmišljanje, već to sačuvate za dalje susrete sa saradnicima i pregovaračima.

LJUBAV: Emotivno želite stabilnost. Vodolije u braku imaju odličnu energiju i brak je nešto što će vam podići nivo dobre energije i lične sreće. Važno je da budete angažovani oko kuće, dece, familije. Slobodne Vodolije imaće uspeha u ljubavnim vezama sa Lavom, Škorpijom ili Blizancima koji dolaze iz drugih zemalja. Ako ste u vezi sa Devicom ili Bikom možete imati manjih problema u samom odnosu. Često nerazumevanje, loše misli i reči mogu biti okidač za raskid. Pazite se retrogradnog Merkura koji će sigurno praviti loše situacije u samom odnosu partnera.

ZDRAVLJE: Dosta ste osetljivi na promenu temperature u vazduhu. Nervoza, nestrpljenje vam može doneti nešto što narušava vaše zdravlje kroz organe za varenje, krvni pritisak, srce.

RIBE

POSAO:  Snažan period, pun promena, čak se može definisati kao opcija životne promene. Mnogo je zadataka pred vama, što onoga iz prošlosti nezavršeno i ono što tek sledi. Neće vam biti lako ali vi ste moćno sazvežđe. Bavite se pregovorima, koristite diplomatiju, znanje, dobru komunikaciju i sigurno je da ćete izvući sve najbolje iz sebe ali i iz drugih. Novac u trećoj nedelji meseca stiže iz inostranstva.

LJUBAV: Budite opuštenije i pokrenite se na promenu koja će vam trebati u svakom smislu. Dobra veza sa Škorpijom, Vodolijom, Bikom ili Vagom. Potrudite što više oko Škorpijona jer on kao znak voli tu vrstu pažnje koja podseća na podčinjenost. Ribe koje su u braku ili vezi imaju doba manje nestabilnosti. Ribe vole sanjarenje a vaši partneri ukoliko su Blizanac ili Vaga vole opušten život, čak smatraju da im pripada i lična sloboda. To ćete morati da stopirate, jer može otići predaleko, takav život. Neko će predložiti razdvajanje, udaljavanje.

ZDRAVLJE: Bolje zdravlje od druge polovine meseca. Možete da se osigurate ukoliko ste imali loše dane, posebno oni sa lošim srcem, cirkulacijom. Mlađe osobe mogu imati problem štitne žlezde.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.