U trendu

Mlad Mesec im donosi sreću: Ova 3 horoskopska znaka imaće sjajnu nedelju

Zima se polako, ali sigurno bliži kraju, što je jedan od razloga zašto će tri srećna horoskopska znaka imati najbolji nedeljni horoskop od 20. februara do 26. februara.

Pošto sunce zvanično blista kroz sveobuhvatne Ribe, ne samo da smo skloni da nosimo svoje ružičaste naočare, već učimo i da verujemo u nešto mnogo veće nego što možemo da zamislimo.

Mlad mesec počinje u nedelju, obnavljajući se na prvom stepenu sveobuhvatnih Riba. Odvijajući se u neposrednoj blizini Saturna, ovaj mlad mesec je podjednako povoljan koliko i ključan za ostatak vaše godine. Na kraju krajeva, Saturn — zvani Father Time — će aktivirati ovaj isti stepen još tri puta 2023. godine, zbog čega je važno da koristite svoju razboritost kada postavljate namere. Razmislite o tome—ako su Ribe simbol naših snova, podsvesti, sistema verovanja i odnosa sa božanskim, a Saturn ima sve veze sa strukturama, tradicijama i dugotrajnim osnovama, univerzum vam u suštini daje sve sastojke potrebne za stvorite život o kojem ste oduvek sanjali.

Istog dana, senzualna i romantična Venera će debitovati u Ovnu, prebacujući svoju energiju sa empatične i ljubavne na entuzijastičnu i žestoko nezavisnu. Venera možda ne mora nužno da uživa u prolazu kroz znak koji je direktno suprotan njenom vladajućem znaku – Vagi – ali to ne znači da ne postoje načini da se iskoristi magija ovog tranzita. Biti hrabar u svom ljubavnom životu i kreativnim poduhvatima je dobar početak!

Evo za koja tri znaka ova nedelja donosi mnogo uspeha i na poslovnom i na ljubavnom planu.

Ovan

Pored srećnog Jupitera u tranzitu kroz vaš znak, 20. februara će vaš znak ući u dobročiniteljsku planetu ljubavi, lepote i šarma. Bilo da ste lično ili profesionalno, bićete nagrađeni od boginje ljubavi, što znači da ćete sve očarati svim vibracijama koje dolaze u to vreme. Osim što povećava šanse da doživite romansu punu strasti, Venera je takođe tu da vam pomogne da obnovite svoju estetiku i postavite sve smele trendove koji vas inspirišu.

Uzimajući to u obzir, ako se pitate da li da podelite neke od svojih trenutnih sadržaja putem društvenih medija, Merkur će se uskladiti sa vašim nebeskim vladarom, Marsom, 22. februara. Ovo je odličan trenutak da podelite svoju poruku, sadržaj i/ili intelektualne teorije sa masama, piše Stylecaster.

Blizanci

Sanjajte velike snove, Blizanci. Gde vidite sebe u narednih nekoliko godina? Šta ste u procesu ispoljavanja? Sa mesecom koji se obnavlja u Ribama, i sa vašom 10. kućom autoriteta, slave i reputacije u svetu 20. februara, ohrabreni ste da posegnete za zvezdama u ovo vreme. Takođe, nemojte se plašiti da se stavite tamo, jer vas kosmos u potpunosti podržava.

Na kraju, sve što se od vas traži je posvećenost, ali samo tako da možete postići sopstveno samosavladavanje. Istog dana, Venera će ući u Ovna, i vaše društveno svesno 11. polje udruženja, društvenih poslova i individualne slobode. Ovo ne samo da će upotpuniti vaše samopouzdanje, već i povećati verovatnoću zajedničkog proboja na radnom mestu, ako ne i onlajn biznis koji plaća velike novce. Preuzmite vođstvo!

Strelac

Vi prevazilazite zastarele sisteme verovanja kada je reč o vašem domu, porodici i osećaju stabilnosti, a sve je to zahvaljujući mladom mesecu u Ribama 20. februara. Tog istog dana, Venera će ući u vaš sestrinski vatreni znak, Ovan , donoseći vatru u vašu romantičnu petu kuću ljubavi, strasti i samoizražavanja.

Bilo kreativno ili romantično, jedno je sigurno: smeli ste kao i uvek pod ovim Venerinim tranzitom. Ne dozvolite da propadne. Merkur će se 22. februara sastati sa Marsom u vašem sektoru veza, koji je i produktivan i uspešan u oblasti komunikacija. Drugim rečima, zatražite to unapređenje i nemojte da se povlačite na tom poslovnom sastanku. Nešto se sprema.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar