Muškarac rođen pod ovim znakom težak je k’o crna zemlja, bolje da ga ne birate za brak

Ako njega želite za brak, razmislite dobro

Muškarci koji vam mogu slomiti srce i uništiti život uglavnom se nalaze u ova 3 horoskopska znaka.

Rak

Muškarci koji su rođeni u znaku Raka mogu se podeliti u dve grupe – one koji vole svoj dom, ali su istovremeno razdražljivi, dosadni i kritični, i na muškarce koji su u osnovi pasivni, lenji i ravnodušni. Potonji se obično venčavaju iz koristi, zbog nasledstva, statusa u društvu, odnosno da bi dobili određene životne beneficije.

Čak i ako Rak voli svoju ženu i decu, nikada neće osećati potpuno zadovoljstvo stanjem u porodici, pa će tako uvek pronaći nešto što će postati meta njegovih kritika ili razočaranja.

Po pravilu, Rakovi ostaju verni svojoj lepšoj polovini samo ako su sve njihove potrebe zadovoljene kod kuće.

Škorpija

Jedini način da se stvori harmoničan odnos sa predstavnikom ovog horoskopskog znaka jeste da ga na slepo sledimo u svim njegovim nastojanjima.

Škorpije mrze dominantne žene, staromodni su i vole da pokazuju ko je gazda u kući. Međutim, oni obožavaju ženu i decu koji mu daju vetar u leđa da nastavi da gradi uspešnu karijeru.

U srcu Škorpije zaista ima mesta za najtoplija osećanja prema voljenim ljudima, mada često ne znaju kako da ih izraze. Imate sve šanse da stvorite uspešan brak sa njim, ali se pripremite na činjenicu da ćete morati da udovoljavate svim njegovim željama, i u krevetu i van njega.

Ovom tipu muškarca potrebna je mudra i taktična žena pored sebe. Stvar je u tome što morate biti spremni na činjenicu da će on primetiti sve vaše nedostatke, nesavršenosti i slabosti.

Strelac

Strelac ima veliko interesovanje za sve na svetu oko sebe i želi da učestvuje u svemu što se događa oko njega – često na štetu kuće i porodice.

Živeti s ovom osobom nije tako teško, pa zbog nedostatka stabilnih osećanja i nestrpljivosti prema stvarima koje mu ograničavaju slobodu, izabranica će morati stalno da širi svoje vidike kako mu ne bi dosadila.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.