U trendu

Muškarac rođen u ovom znaku horoskopa je bog zavođenja, ali seks sa njim je čista propast

Za njih se kaže da su najdominantniji znak koji uvek voli da je u centru pažnje! Pohvale na njegov račun se gotovo podrazumevaju, a ne moramo da vam naglašavamo da obično misli da je najbolji u svemu. Pogađate o kome je reč?

Verovali ili ne, radi se o Lavu!

Kada osvajaju, neprikosnoveni su, te devojke ostaju očarane i vrlo teško odolevaju tom šarmu! A onda na delu sva iluzija se razbija! Neviđeno razočarenje sledi kada se strasti rasplamsaju…

Kada se udvaraju, vi imate utisak da sledi iskustvo u krevetu koje ćete pamtiti čitav život, međutim, u praksi nije tako.

Horoskopski znak Lav želi da bude u centru pažnje, pa se tako ponaša i u krevetu, usmeren na sebe, a vi ukoliko se nađete sa pripadnikom ovog horoskopskog znaka, ostajete nezadovoljeni.

On je očaran kada se vi trudite, međutim kada dođe red na njega da i on očara vas, sve to pada u vodu jer su Lavovi obuzeti sobom i svojim zadovoljstvom. Kao šlag na tortu, Lav će očekivati da ga nakon svakog seksa hvalite i opisujete kako nikada niste bili ni sa kim boljim, prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)