Muškarac rođen u ovom znaku horoskopa je najbolji materijal za brak, njega ne ispuštajte

Od svih horoskopskih znakova, oni imaju najbolje kvalitete za savršenog supružnika

Naime, postoje tri horoskopska znaka među muškarcima koja su najviše „frendli“ prema ideji zajedničkog života i ozbiljne veze. Evo i koja su to tri horoskopska znaka:

Devica

Miran tip, logičan sa neobičnim smislom za humor uvek će biti pored vas kad vam je potreban. Posvećen je i drugim stvarima, ali to uvek čini bez puno napora i prirodno, bez stresa. Device su izvanredni saputnici i vrlo otvorene duše sa feminističkim pogledima na svet.

Vaga

Voli porodicu, zna da prati svoju suprugu, dobar je muž i otac. Odmeren, korektan, marljiv, iskren pristupa s puno poštovanja i kućnim poslovima koje smatra isključivo ženskim. Upravo zbog toga mu se divimo, ali i snažne kombinacije muškog ponašanja u kombinaciji sa detinjastim. Ako ste videli kako se muškarac Vaga igra sa detetom, onda znate o čemu pričamo.

Ovan

Duboko konzervativan, gotovo da se raduje ideji o ostvarenju sopstvenog doma i stvaranju sopstvene porodice. Voli da preuzme inicijativu i radi stvari za dom, ali za razliku od Vage postoje kućni poslovi koje žena treba da radi i oni za koje on smatra da je stvoren. Nije ni čudo što Ovnovi prave najbolji roštilj.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.