U trendu

Muškarac rođen u ovom znaku horoskopa važi za najboljeg muža, učiniće sve za ženu koju voli

Astrologija puno govori o osobinama, a otkriva i koji znaci posebno uživaju u ulozi supruga… Ovo su najbolji muževi po horoskopu!

Možda vas lista iznenadi ili se pak u potpunosti uklopi sa vašim iskustvom.

Bik

Najpouzdaniji, iskren i romantičan u srcu muškarac Bik zna kako svoju suprugu da učini srećnom i kako da joj pokaže ljubav. Muškarci koji pripadaju ovom znaku uvek traže stabilnost u svojim vezama i to je ono što ih najviše inspiriše. Držaće vas blizu i obasipati nežnošću.

Lav

Muškarac Lav odan je do srži i ima mnogo razumevanja. Voli da se divi voljenoj osobi i da joj pruža pažnju i nežnost. Lavovi će razmaziti svoje supruge poklonima, putovanjima ili jednostavno i najvažnije, ogromnom podrškom.

Rak

Sa njima je sjajno provoditi vreme jer Rakovi vole sve što ima veze sa ljubavlju. Imaju intenzivna osećanja, značajno mesto daju nežnosti, imaju velikodušno srce i trude se da dragu osobu učine srećnom.

Ribe

Ovaj muškarac voli da ugađa i usrećuje druge. Potrudiće se da budu velika podrška drugoj strani, tu su ako zatreba rame za plakanje. „Neko na koga možete da se oslonite“, e to je muškarac rođen u znaku Riba, piše pinkvilla.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.