U trendu

Muškarci rođeni u ova 3 znaka su ubedljivo najgori muževi, bolje da ih ne birate za brak

Svi zaslužujemo ljubavne odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam da budemo bolji. Ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu rođeni za život udvoje.

Riba

Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život.

Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Devica

Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“.

Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Bik

Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom.

Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera.

Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu, prenosi Luftika.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.