U trendu

Muškarci rođeni u ova tri znaka slepo veruju ženama, lako padaju pod njihov uticaj

Neki muškarci tako lako padaju pod uticaj ženske privlačnosti. Ali  možda nisu sami krivi za to – možda je u pitanju njihov horoskopski znak. Muškarci rođeni u ovim znakovima često slepo veruju ženama.

Rak
Prvi na spisku su osetljivi i romantični Rakovi. Ovi muškarci imaju izuzetnu emocionalnu inteligenciju, koja ih čini otvorenim za duboke i iskrene veze. Skloni su da veruju ženama jer intuitivno osećaju emocionalnu iskrenost i povezanost s njima. Rakovi su spremni da otvore svoje srce bez straha od povrede, što ih čini sklonim slepoj veri u ljubav.

Vaga
Vage su poznate po svojoj potrazi za harmonijom i ljubavlju. Muškarci rođeni u ovom znaku često se zaljubljuju u ideju ljubavi i često veruju ženama bez razmišljanja. Njihova želja za harmonijom i mirnim odnosima čini ih sklonim verovanju u dobre namere žena, čak i kada to može biti naivno.

Ribe
Romantične i sanjive Ribe slabe su na dirljive ljubavne priče. Ovi muškarci često gledaju svet kroz ružičaste naočare kada su u pitanju žene koje im se sviđaju, što ih čini sklonim slepoj veri, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.