U trendu

Muškarci rođeni u ovim znakovima svoje supruge tretiraju kao kraljice, evo zašto su takvi

Svaka žena zaslužuje da se oseća se kao kraljica pored svog partnera, a neki horoskopski znakovi prirodno imaju taj talent da svoje voljene stave na pijedestal.

Doznajmo koji su to znakovi i zašto su takvi.

Bik
Bikovi su poznati po svojoj lojalnosti i čvrstoj odlučnosti. Kad Bik voli, on voli snažno i potpuno. Njegova partnerka može očekivati doručak u krevetu, masažu nakon napornog dana i stalne male geste koje pokazuju koliko je njezin izabranik ceni.

Rak
Emotivni i nežni, Rakovi su znakovi koji intuitivno razumeju potrebe svoje partnerke. Stalno će tražiti načine kako da iznenade svoju bolju polovinu, bilo kroz buket omiljenog cveća ili izlet na mesto gde su se prvi put poljubili.

Devica
Iako su poznate po svojoj kritičnosti, Device duboko brinu o svom partneru. Često će se uhvatiti kako analiziraju što njihova partnerka treba i trudiće se da svakodnevno zadovolji te potrebe, barem kroz omiljeni desert ili toplu kupku nakon dugog dana.

Vaga
Vage obožavaju sklad i harmoniju pa su prirodno sklone da udovoljavaju drugima. Za svoju partnerku pripremaće redovno večere uz sveće, vodiće računa o značajnim datumima i uvek će pažljivo slušati šta im partnerka ima da kaže.

Škorpija
Strastven Škorpija će uvek osigurati da se njegova partnerka oseća poželjno i voljeno. Ovaj znak smatra da je za romantiku uvek dobar trenutak – bilo da je reč o putovanju na egzotičnu destinaciju ili gledanju filma u krevetu. Škorpija će uvek pronaći način da izrazi svoju strast, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar