Muškarci u ova 3 znaka najčešće ostaju večne neženje, boje se za svoju slobodu

Sudbonosno DA je velik korak za svakoga. Postoje tri znaka poznata po tome da nisu spremna da stanu pred oltar pa najčešće ostaju večne neženje.

Blizanci 
Blizanci su po prirodi vrlo nezavisni i ne vole biti ograničeni. Venčanje se često smatra velikom obavezom i Blizanci se mogu bojati da će izgubiti svoju slobodu nakon što se venčaju. Takođe, oni često uživaju u flertu i društvenom životu, zbog čega se čine nedovoljno zainteresiranim za trajnu vezu.

Strelac 
Strelci su poznati po svojoj želji za avanturama i izazovima. Venčanje se može činiti previše tradicionalno i dosadno za njihov ukus. Oni žele da ostanu otvoreni za nove mogućnosti i iskustva pa imaju dojam da bi u braku mogli postati zarobljeni u rutini.

Vodolija
Vodolije su po prirodi vrlo nezavisni i često se usredsređuju na svoje ciljeve. Oni ne vole osećaj da su zarobljeni u bilo kojoj vrsti veze, uključujući brak. Pored toga, Vodenjaci su vrlo individualni i često cene svoju slobodu i nezavisnost više nego bilo koju drugu vrstu veze.

Na kraju ukratko, ovi horoskopski znakovi mogu se činiti nedovoljno zainteresiranim za venčanje, ali to ne znači da ne žele trajnu vezu. Oni jednostavno mogu imati različite prioritete i vrednosti kada su u pitanju ljubav i romantične vezem, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.