Najbolje dijete za svaki horoskopski znak

Saznajte koja dijeta odgovara svakom horoskopskom znaku i više nećete gubiti vreme na neefikasne načine gubljenja kilograma.

OVAN – Zonska dijeta

Živahnim Ovnovima u korist ide Zonska dijeta. Oni ne vole haos i žele da sve bude uređeno, a u ovoj dijeti svoje obroke delite na 40% ugljenih hidrata, 30% masti i 30% proteina. To će Ovnovima pomoći da paze na težinu i ne preteraju u hrani.

BIK – Weight Watchers dijeta

Tvrdoglavim Bikovima Weight Watchers dijeta će pomoći na svaki mogući način. Dobijaju poene koje će potrošiti na dnevnom planu, i to će im omogućiti da kontrolišu koliko pojedu, i istovremeno ih motivisati da izgube kilograme, a to je ono što Bikovima treba.

BLIZANCI – Atkinsonova dijeta

Blizanci su poznati po prilagodljivosti i inteligenciji, i zato je za njih sjajna Atkinsonova dijeta. Ona se sastoji iz 4 faze, a to znači da će postepeno napredovati u gubljenju kilograma. Zbog toga je ovo za Blizance lak način ishrane.

RAK – Veganska dijeta

Saosećajni i plemeniti Rakovi traže dijetu blage prirode. Veganska dijeta im daje ono što im je neophodno u prirodnim proizvodima i bez upotrebe namirnica životnjskog porekla.

LAV – Bezglutenska dijeta

Entuzijastičnim Lavovima je potreban suptilni način ishrane koji će im pomoći da izgube samo kilograme, a ne i energiju. Kako su Lavovi razigrani po prirodi, za njih je najbolja bezglutenska dijeta. Oni obično preteruju u hrani, a to im namirnice bez glutena neće dozvoliti.

DEVICA – Dijeta Saut bič

Ova niskokalorična dijeta, bogata proteinima i mastima je sjajna za Device, koje obično tugu leče hranom. Ovaj horoskopski znak je po prirodi veoma racionalan, i dijeta Saut bič će im pomoći da što brže i lakše izgube višak kilograma.

VAGA – Mediteranska dijeta

Staložene i stabilne Vage zahtevaju izbalansiran način ishrane. Kod Mediteranske dijete naglasak je na voću, povrću i žitaricama, a ne na prerađenoj hrani i savršena je za inače naodlučne Vage.

ŠKORPIJA – GM dijeta

Ovaj mistični znak može smršati samo uz pomoć GM dijete. Škorpijama je potreban strogi režim ishrane, a ova dijeta podeljena po danima i grupama hrane upravo im to i pruža. Na primer, ponedeljkom će jesti samo voće, utorkom samo povrće, i tako dalje.

STRELAC – Paleo dijeta

Za optimistične i neumorne Strelce, Paleo je odgovor na brige oko težine. U savremenoj Paleo dijeti, od njih se traži da jedu što više prirodnih namirnica koje su bile dostupne u eri paleolita, na primer voće, orašaste proizvode, morske plodove. A moderna, obrađena hrana ne dolazi u obzir.

JARAC – Keto dijeta

Praktični Jarčevi uspeh u mršavljenju imaće samo uz pomoć Keto dijete. Ona zahteva da se odreknu ugljenih hidrata i drže hrane bogate mastima i proteinima. Iako su Jarčevi po prirodi strpljivi, gadovanje im veoma teško pada i zato je Keto način ishrane odličan za njih.

VODOLIJA – Whole 30 dijeta

Nezavisni mislioci, Vodolije, takođe moraju da se odreknu određene vrste hrane, ma koliko im bila omiljena. Zato treba da se pridržavaju Whole 30 dijete, koja ne dozvoljava korišćenje refinisanih šećera, alkohola, mlečnih proizvoda, određenih vrsta žitarica.

RIBE – Dijeta sirovim namirnicama

Ribe su saosećajne i kada se odluče na dijetu, potrebno im je ohrabrenje drugih. Za ovaj horoskopski znak, sirova ishrana će im pomoći da pročiste organizam i izgube kilograme. Kao i samo ime kaže, namirnice koje se konzumiraju moraju biti sirove, nekuvane i neprerađene.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.