U trendu

NAJBOLJE SUPRUGE po horoskopu rođene su u ova 4 znaka

Na početku veze ili braka uvek se ponašamo najbolje što možemo. Treba dosta vremena da nekoga zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, s vremenom može postati najgora osobina koju partner može imati.

A ono što zaista uništava brak je sukob ličnosti…

1. Rak
Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole biti u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekoga ko je posvećen zajednici i ko vam nikad neće lagati. Ima sličnu osobnost kao i vuk: ostaje s jednim partnerom ceo život. Njene namere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe 
Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele biti sigurne da ste vi srećni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često menjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmerne lepote i razumevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

3. Vaga 
Ovo je znak Zodijaka u kojem su rođeni najlepši ljudi. A to vredi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono što želi dobiva ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole seks i romantiku i spremne su da eksperimentišu.

4. Bik
Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi u stvari mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene rođene u znaku Bik vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim telom. Ova žena je čvrsta i odana. ali i  neverovatna majka, prenose mediji

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.