U trendu

Najbolje supruge rađaju se u ova 3 znaka horoskopa: Dom je za njih svetinja, a porodica centar univerzuma

Strastveno vole, a na isti način čuvaju svoje ognjište

Horoskopski znak u kojem smo rođeni definiše našu ličnost na mnogo nivoa, pa tako i kakvi smo u bračnim i porodičnim odnosima.

S tim u vezi, stručnjaci za astrologiju navode 3 znaka Zodijaka koji se često ističu kao izvanredni partneri u braku. Te tri super-supruge su Rak, Vaga i Ribe.

Rak

Rakovi su poznati po svojoj izuzetnoj emotivnosti i brižnosti. Oni su veoma posvećeni svom partneru i porodici.

Njihova intuitivna priroda čini ih veoma sposobnim da prepoznaju potrebe svog partnera i da budu podrška u svakom trenutku. U njihovom domu, porodica je na prvom mestu, i trude se da stvore toplu i harmoničnu atmosferu.

Vaga

Vage su poznate po svojoj sposobnosti da održavaju ravnotežu i harmoniju u svim odnosima, uključujući i bračne. One su veoma ljubazne, pravedne i romantične, te se trude da svoje partnere čine srećnim.

Njihova veština komunikacije čini ih odličnim partnerima s kojima se lako može razgovarati o svim temama.

Ribe

Ribe su veoma empatične i intuitivne. One su veoma romantične i sklone su dubokim emocionalnim vezama. Ribe su spremne da učine sve kako bi zadovoljile potrebe svog partnera i da mu pruže nežnost i podršku.

Njihova osećajnost čini ih veoma brižnim partnerima, a njihova sposobnost da razumeju partnera čini ih izuzetno poželjnim za brak, piše Stil.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.