U trendu

Najbolji muževi rađaju se u ovim znacima horoskopa: Učiniće sve za svoju dragu, isplati se za njih udati

Ne bi bilo loše da, kada upoznate muškarca, obratite pažnju da li je rođen u nekom od ovih 5 horoskopskih znakova.

Astrolozi kažu da su muškarci rođeni u ovim znacima najbolji bračni partneri. Možda vas lista iznenadi ili se pak u potpunosti uklopi sa vašim iskustvom.

Rak

Muškarci rođeni u znaku Raka obično su vrlo brižni i zaštitnički nastrojeni prema svojim partnerima. Oni su vrlo osetljivi i pažljivi pa će učiniti sve što je u njihovoj moći da se osećate sretno i sigurno.

Lav

Muškarci rođeni u znaku Lava vrlo su odvažni i samouvereni, što može biti vrlo privlačno. Oni su takođe vrlo lojalni i velikodušni prema svojim partnerkama, a često će uložiti puno truda kako bi im udovoljili.

Vaga

Muškarci rođeni u znaku Vage obično su vrlo romantični i senzualni. Oni su takođe vrlo uravnoteženi i mirni, što može biti vrlo privlačno ako tražite nekoga ko će vam pružiti stabilnost i podršku.

Jarac

Muškarci rođeni u znaku Jarca su ozbiljni i odgovorni. Oni su takođe vrlo ambiciozni i vole postavljati ciljeve za sebe i svoju porodicu. Ako tražite nekoga tko će vam pružiti stabilnost i sigurnost, muškarac rođen u znaku Jarca može biti dobar izbor.

Ribe

Muškarci rođeni u znaku Ribe obično su vrlo intuitivni i empatični. Oni su vrlo brižni i osetljivi prema drugima, a često će raditi sve što mogu kako bi svojim partnerima pružili sreću i sigurnost.

Ipak ne zaboravite da su to samo uopštene karakteristike i da svaka osoba može imati jedinstveni karakter bez obzira na horoskopski znak. Važno je pronaći nekoga s kim se dobro slažete i ko će vam pružiti podršku i ljubav u životu, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.