Najgore osobine svakog horoskopskog znaka

Ovan: bahati gadovi, uvek moraju da budu šefovi i glavni u svemu. Uzrok su verovatno male dimenzije određenih delova tela.

Bik: samozadovoljni, ćutljivi daveži, dosadni kao klub filatelista.

Blizanci: glavni ogovarači i tračare, izdajice i prevrtljivci sa dvostrukim merilima koja se menjaju svakih 15 minuta.

Rak: posesivni ludaci, uvrede se ako im dobro jutro niste zaželeli pravilnom intonacijom i menjaju raspoloženje kako im padne na pamet.

Lav: arogantni, večni potcenjivači, puni velikih planova za sve koji na kraju koriste samo njima, kao da ih je i briga za druge.

Devica: opsesivno kompulsivni neurotici koji se stresa oslobađaju čisteći stan, slažući garderobu i porcelan. Prezahtevne cepidlake kojima ni previše nije dovoljno.

Vaga: narcisoidni šizofrenici, ogledalo im je najbolji prijatelj. Treba im nedelju dana da se odluče hoće li naručiti koka-kolu ili pepsi. Toliko su lenji da je pravo čudo kako uopšte ustaju iz kreveta.

Škorpija: samosažaljevajući autodestruktivci koji svoju jagmu ne mogu podneti sami pa moraju da povuku još 100 ljudi sa sobom. Da je sutra kraj sveta, oni se ne bi šokirali – verovatno bi učestvovali u sado-mazo orgijama.

Strelac: raspikuća i kockar, uživa da soli pamet, a entuzijazam mu je toliki da je veruje da je moguće i oživeti mrtve – naravno, samo ako to on radi. Užasava se da prizna da zna za osećaj tuge.

Jarac: pravi pravcati goniči robova, veruju u sudbinu do zadnjeg slova. Reč „oprostiti“ ne postoji u njihovom rečniku. Prodali bi dušu za društveni status.

Vodolija: vulgarni i nepristojni perverznjaci, večita zabadala u privatni život drugih. Verovatno ne iznenađuje činjenica da je, po statistici, u CIA najviše špijuna upravo u znaku Vodolije.

Ribe: samosažaljevajući dosadnjakovići, čekaju da ih neko uteši, ne mogu ni da mrdnu bez tuđe pomoći. Čak i najmanju sitnicu vide kao vrhunsku senzaciju pa gnjave ljude okolo. U pauzi kad su dobre volje, bave se tuđim problemima, pa opet padnu u depresiju i tako u krug.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.