U trendu

Najlepše žene rođene su u ovim znakovima: Svojim izgledom oduzimaju dah

Svaka je žena jedinstvena i lepa na svoj način, ali postoje neke fizičke karakteristike koje se smatraju standardom lepote. Neke žene svojim izgledom oduzimaju dah. U astrologiji se smatra da su najlepše žene rođene u ovim horoskopskim znakovima.

Vaga

Vage su predivne i izuzetno privlačne. Njihovo lepo i pravilno lice krase pune usne i bademaste oči s dugim trepavicama, a velik adut im je i bujna kosa. Žene rođene u ovom znaku ne krasi samo vanserijska lepota, već i šarm i toplina, što ih čini neodoljivima.

Blizanci

I dame rođene u znaku Blizanca su često prelepe. Lice im zrači neobičnom kombinacijom ljupkosti i inteligencije. Ove žene na druge deluju poput magneta, pa nikada ne prolaze nezapaženo kada uđu u prostoriju. Osim lepog lica, mogu se pohvaliti dobrom linijom i skladno građenim atletskim telom.

Bik

Žene Bikovi imaju lepo lice na kojem se ističu senzualne usne i velike, tople oči. Njihov je najveći adut ženstvena figura. Ove rasne lepotice poznate su po svojim bujnim oblinama kojima mogu svakome uzburkati maštu.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (3)