U trendu

‘Najluđi’ znaci horoskopa: Jedan je najnormalniji od svih

Svi su pomalo ludi, ali ne može svako da podnese svaki tip ludosti. Partner kog odaberete za životnog suputnika će imati veliki uticaj na vaš život i svakodnevicu. Svi znakovi su puni iznenađenja, a njihova luda strana vam može biti simpatična ili će vas izluđivati. Saznajte na koju stranu naginje ludost svakog znaka.

Blizanci

Kod ovog znaka iz samog naziva je jasno da postoje dve strane. U jednu ruku oni su zabavni, puni entuzijazma i želje za druženjem, ali druga strana je ona koja bi mogla da vas zabrine.

Neodlučni su i brzo menjaju raspoloženja, pa ćete se ponekad osećati kao da ste u vezi s dve različite osobe.

Devica

Device su poprilično ‘ludi’ znak, a najviše tome doprinosi njihova opsesija kontrolom. Neumorno će raditi kako bi svaki detalj u njihovom životu bio na mestu na kojem one smatraju da mora da bude.

Iako su prepoznate kao ljudi koji su jako aktivni u svojoj zajednici i često volontiraju, na drugu stranu u poslu koriste svoje adute – a to su analiza i apsolutna objektivnost. Sposobne su da preduzmu tuđe ideje i predstave ih kao svoje, pa i zabiju nož u leđa kolegama za ‘opšte’ dobro.

Lav

Lavlje ludilo se bazira na njegovoj neumerenosti. Ako je ponosan na svoje telo, njegovi profili na društvenim mrežama će biti prepuni njegovih slika u kupaćem kostimu, ako je na bilo kojoj poziciji vođe na poslu, njegovi statusi će stalno biti puni samohvale.

U životu vole da budu u centru pažnje i za to će pomno koristiti svoje najbolje strane kako bi što duže ostali glavni. Ići će na takmičenja, u društvu biti najglasniji, ponekad i neprijatni.

Rak

Rak menja svoja raspoloženja prilično naglo. U jednom trenutku će vam govoriti da vas voli i da ne može da zamisli život bez vas, a u drugom vam objašnjavati kako imate groznu porodicu i kako on ne može s tim da se izori.

S Rakom je problem što nikad ne možete da predvidite šta vas očekuje. Mislite da ćete izaći na piće i uživati u zajedničkom društvu, samo da bi vas pozvao tri minuta pre nego što je trebalo da se nađete kako bi vam rekao da idete u klub s nekim koga je tek upoznao.

Jarac

Jarci su jako usmereni na ostvarivanje svojih ciljeva u životu. Organizovani su i dovoljno inteligenti da se izbore i s najvećim poslovnim izazovima. Ali, ako rade u timu koji smatraju da treba da vode i da će njihove ideje biti najbolje, to jest, one koje će završiti zadatak, a neko im se suprotstavi, ili samo ima bolju ideju, taj treba da bude spreman na unutrašnju ‘lošu’ stranu ovog jakog znaka.

Slaće im pasivno-agresivne poruke, prekinuti komunikaciju s njima i u principu se ponašati kao da im je nešto oduzeto. S njima je stvar jednostavno – biće onako kako oni žele ili nikako.

Bik

Dosledno je nedosledan – ovako je najjednostavnije opisati ovaj zanimljivi, i u većini slučajeva dobronameran i velikodušan, znak. Prvo će vam satima objašnjavati i uveravati vas da su kafići bezobrazno digli cene pića, a onda će otiči u kafić i platiti rundu celom društvu.

Uporni su i tvrdoglavi, ali njihova dobronamernost će ih podstaći da svoje stavove zanemare i naprave neki velikodušni gest. Ali, ako se nađu u raspravi verujući da je njihov stav ispravan, zaboravite na ‘prestanak paljbe’ do trenutka dok se ne predate njihovom uverenju.

Vaga

Skladna i mirna Vaga će racionalno povući svaki potez kako bi u životu pronašla ravnotežu. Ali, tražeći partnera s kojim će biti uravnotežena, Vaga će posegnuti duboko u svoju unutrašnjost i iskoristiti sve alate koje ima kako bi dobila to šta želi.

U svom pohodu na izabranog partnera neće birati sredstva – izmisliće glasine o njemu kako bi udaljila potencijalne suparnice, ali i pokazati svoju snagu i dobre strane kako bi potencijalni partner u startu znao s čim ima posla.

Škorpija

Škorpije ne vole velika društva, a njihov karakter i lični interesi ih često stavljaju na margine društva. Njihova osetljivost je ono što vam može stvoriti probleme u životu.

Ako ste mu se zamerili ili izigrali njegovo poverenje, osveta Škorpije će biti bolna, a ako pokušate da popravite stvari – zaboravite, piše portal Atma. Nema šanse da vas ponovo pusti u svoju blizinu. Vrlo verovatno će se ponašati kao da vas nikad nije upoznao.

Ovan

Ovaj znak će uložiti puno truda u prijateljstva i ljubav, znatiželjan je i samouveren, ali ako se ikad nađete u raspravi s Ovnom o stvarima do kojih mu je jako stalo – zaboravite da ćete uspeti da ga uverite da nije u pravu.

Vatreni Ovan nikad ne odustaje od borbe, njegovi stavovi su takvi kakvi jesu i nema šanse da, bez obzira na količinu dokaza i uveravanja, promeni svoje mišljenje.

Strelac

Životni moto im je ‘Život je samo jedan’ i Strelac će za svoju nezavisnost uraditi šta god je potrebno, pa čak i povrediti svoje najbliže.

Jako su tvrdoglavi, a njihove životne poteze u većini slučajeva niko neće razumeti osim njih samih. Koliko god tražili neovisnost u životu, ipak će pokucati na vrata prijatelja kad se osjete usamljenima.

Vodolija

Ovaj znak je posebno lud – na sve moguće načine, i jako teško je teško pratiti ga u životu. Imaju svoje ideje kako bi njihov život trebalo da izgleda i svaka sitnica koja ne spada u tu sliku može da podstakne njihovu potpunu ludost.

Radikalnih ideja, Vodolije će se često u trenutku odlučiti da nešto urade, bez da o tome razmisle, a takav instinktivni ‘modus operandi’ će ih dovesti u nevolje.

Ribe

Ribe su najstaloženiji znak horoskopa – iskrene su, tihe i povučene, ali i saosećajne i bližnji uvek mogu na njih da računaju.

Razumne, i ponekad i previše pasivne Ribe, će vam uvek biti podrška i pomoć u trenucima kad vam to bude potrebno. Čak i ako primete da su vas nenamerno nečim povredile, uvek će se izviniti i uraditi sve što mogu kako bi popravile odnos.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.