U trendu

Najmoćnije žene horoskopa: Tvrdoglave, samostalne i znaju šta žele od života

Neke žene krasi vrlo moćan oreol. One su jake, moćne i gotovo ničega se ne boje. Ne strahuju se da budu same, imaju borbeni duh vredan divljenja i inspiracija su mnogima

Bik
Žene rođene u znaku Bika su tvrdoglave, samostalne i znaju što žele. Ne boje se nikoga i vrlo su nepopustljive kad nešto žele da dobiju ili postignu. Dobro se snalaze u teškim situacijama i naučile su kroz život da se nose s problemima bez ičije pomoći.

Lav
Pripadnice ovog znaka su neustrašive, snažne i vrlo ekstrovertne. Ne boje se da rizikuju jer žele iskusiti sve uspone i padove u životu. Znaju da bez padova nema ni uspona. Lavice imaju posebnu sposobnost da reše svaki problem.

Devica
One su čvrste, hrabre i ne dopuštaju da iko utiče na njihov rast ili da ih spreči u ostvarenju životnih snova. Device su spremne na odricanje samo da postignu što žele. Njihov nepokolebljivi duh svima služi kao inspiracija.

Strelac
Žene rođene u ovom znaku su optimistične, zabavne i uzbudljive. Odlično se snalaze u teškim situacijama, jer poseduju jaku volju. Takođe, one imaju sposobnost da vide ono pozitivno i u najnegativnijim situacijama. Ne dopuštaju da negativna energija utiče na njihov način razmišljanja.

Jarac
Pripadnice ovog znaka su snažne i samouverene, imaju onaj pomalo zapovednički stav zbog čega ih ljudi ozbiljnije shvataju. Autoritativne su i nezavisne. Ne traže ničiju podršku kako bi išle kroz život. Osim toga, poseduju izvrsne liderske sposobnosti, prenosi timesofindia.indiatimes.com.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)