Najmoćniji pun Mesec u godini u junu donosi životne prekretnice za ova 4 znaka, 1 će imati puno sreće s novcem

Pun Mesec će uticati na sve znakove Zodijaka, ali bez brige – ovaj astro događaj donosi jasnoću u zabrinjavajuće situacije i daje prilike da se neki ciklusi i poglavlja vašeg života završe.

U noći između 21. i 22. juna stiže pun Mesec u Jarcu, a astrolozi ističu da je reč o najmoćnijem punom Mesecu ove godine, jer se poklapa sa solsticijem, odnosno trenutkom kada je dan najduži u godini i kada počinje leto.

Junski pun Mesec naziva se još i „jagoda“ Mesec jer u ovom periodu, zbog Sunčevog osvetljenja iz posebnog ugla, poprima specifičnu nijansu u boji jagode.

Pažnju na horoskop najviše treba da obrate Ovan, Rak, Vaga i Jarac, s obzirom da će junski pun Mesec najviše uticati na njih.

Ovan

Tokom perioda punog Meseca u centru pažnje biće vaši lični ciljevi i društveni status. Moguće je da ćete morati da se pozabavite nekim stvarima vezanim za brak, razvod ili profesionalni razvoj. Junski pun Mesec najviše utiče na vašu finansijsku sferu, a moguće je da vas uskoro čeka neko poslovno putovanje ili obuka koji će umnogome pomoći u napretku vaše karijere.

Osetićete i ogroman poriv da nešto promenite u svom životu, ali ćete želeti da donosite odluku na osnovu onoga što osećate u duši, a ne u glavi. Savet astrologa je da sebe uvek pitate pre nego što povučete neki potez da li će vas to učiniti srećnijim, a život ispunjenijim.

Rak

Raku će u ovom periodu prioritet biti partnerski odnosi, odnosni ljubavni život. Možda ćete preispitati svoje izbore i čak ih završiti. Borićete se za svoje interese i emocionalnu sigurnost i konačno ćete postaviti granice. Za emotivno ispunjene Rakove moguće je da slede brak ili početak zajedničkog života. Ako živite u inostranstvu ili težite preseljenju, možete se nadati dobijanju boravišne dozvole.

Imaćete puno sreće u sferi finansija, ne samo kada je reč o novcu koji stičete kroz posao, već vas očekuje potencijalno nasledstvo ili vraćanje nekog starog duga.

Moguće je da će u životu vaših roditelja doći do značajnih promena.

Vaga

Vagama ovaj period donosi izazovne porodične događaje i probleme u domufoto: Evgeniy Alyoshin Alamy Alamy Profimedia
Vagama ovaj period donosi izazovne porodične događaje i probleme u domu. Moguće je da ćete preispitati i promeniti svoje prioritete u životu, a to može da znači i povratak na posao posle porodiljskog odsustva, ostvarivanje prihoda od izdavanja nekretina i slično. Promene očekuju i Vage koji su roditelji. Budite spremni na razočarenja, nešto neće ići kako ste planirali, a okolina vas neće podržati, pa ćete neočekivano morati da menjate svoje planove. Ipak, nemojte se fokusirati na negativno, sve promene koje stižu su za vaše veće dobro.

Jarac

Ovaj period obeležiće donošenje važnih odluka u vezi ličnih odnosa i izbora mesta za život. Očekuju vas zanimljiva poznanstva u romantičnom smislu, veridba ili čak i brak. Takođe, kada je reč o poslu, i tu može biti veoma važnih događaja kao što je sklapanje važnog posla, novi projekat ili potpisivanje nekog sporazuma. Nadolazeći lunardni događaji u potpunosti mogu da preokrenu scenario vašeg života.

(Espreso / Blic žena)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.