U trendu

Najodanija žena Zodijaka, isplati se boriti za nju, kad je jednom osvojite to traje zauvek

Njena najveća snaga leži u dve kvalitete koje poseduje – osećajnost i strpljivost. Blage je naravi, ali to ne znači da se njome može manipulisati – o mnogo čemu ima čvrsta mišljenja koja se teško mnogu promeniti – a pokuša li neko ‘testirati’ njene granice probudit će njen vatreni temperament.

Ona je – Bik.

Ipak, ona izbegava da pokaže svoj temperament jer u životu teži ravnoteži i sigurnosti. Voli prirodu i najviše od svega želi živeti u ugodnom i raznobojnom okruženju. Nije avanturistkinja i ne voli rizikovati zbog čega ne zna  da se najbolje nosi s naglim promenama. Bolje funkcioniše u rutini i jednoličnosti, zbog čega gotovo nikada ne traži sama velike životne promene već ih izazovu neki spoljni faktori. Ipak, kakva god joj iskustva život donese, brzo uči iz njih i vrlo verovatno neće dvaput ponoviti istu grešku.

Veze
Jedan je od najpredanijih i najodanijih horoskopskih znakova. U vezu nikad ne srlja, jako joj je važno u potpunosti upoznati partnera i biti sigurna da je izabrala onog pravog pre nego se obaveže i upusti u ozbiljnu vezu. A jednom kada se obveže, to je verojatno zauvek.

Muškarac koji je želi osvojiti mora biti spreman na dosta udvaranja i zavođenja jer to je put do srca ove žene. Onaj koji je osvoji će dobiti jako puno jer ženi rođenoj u ovom horoskopskom znaku u prirodi je da se brine za druge, zbog čega će se u vezi truditi da daje što više sve dok joj je partner odan i veran i dok joj pruža osećaj sigurnosti i zaštite. Mnogi koji su proživeli to iskustvo, opisuju ženu Bika kao očaravajuću ljubavnicu.

U ljubavi najbolje se slaže s Rakom, Djevicom, Jarcem i Ribom.

Prijateljstvo
Imate prijateljicu koja vam je u spomenar u osnovnoj školi napisala „najbolje prijateljice zauvek“? Ako ste godinama poslije i dalje najbolje prijateljice velika je verovatnoća da je ta prijateljica rođena u znaku Bika. Svoja prijateljstva shvata ozbiljno, neguje ih, a svojim prijateljima nesebično se posvećuje te im ostaje lojalna.

Zauzvrat, od prijatelja očekuje jednaku lojalnost i ako bude tako prijateljstvo će trajati zauvek. Za sreću nije joj potrebna horda prijatelja, njen je moto kvalitet pre kvantiteta, i to vredi za većinu područja njenog života, ne samo prijateljstvo. Ljude koji joj se ne sviđaju pje će ignorirati nego započinjati svađu s njima.

Izgled
Velike, ekspresivne oči sa spuštenim kapcima, punije senzualne usne, vitak, elegantan vrat, širi grudni koš i krupnija građa neke su od fizičkih odlika tipične žene Bika. Vrat je deo tela kojim vlada ovaj znak pa je u žene Bika vrlo često izražajan i vole ga istaknuti ogrlicama, lančićima, šalovima, maramama.

Građa tijela obično je robusnija pa su srednje visine ili malo ispod proseka. Lice je obično četvrtasto ravnih crta, dok je glava prilično okrugla. Imaju manje uši priljubljene uz glavu i okruglu, nekad i bucmastu bradu sa šarmantnom rupicom. Nos je obično kraći s podignutim vrhom i proširenim nosnicama. Krase ih blage i nežne oči te pogled ‘kao u psića’ i pripadnici jačeg spola teško odolevaju zavodljivom šarmu kojim te oči zrače.

Većina Bikica može se pohvaliti odličnim stasom pa i u starijoj dobi izgledaju mladoliko, sveže i snažno.

Stil
Kupuje samo kvalitetnu robu sašivenu od najfinijih materijala, a poznata je i po svojoj sklonosti dizajnerskoj odeći. U ormaru tipične Bikice uvek će se naći kostim ili odelo šivano po meri jer ova žena zna da odeća koja savršeno pristaje nikad neće izaći iz mode. Praktične, otmene i s puno ukusa, žene Bikovi će pre izabrati cipele sa ravnom petom s diskretnim ukrasom na njima nego štikle te besprekorno sašivene hlače nego mini suknju.

Njihova suptilnost jasna je i u izboru boja koje preferiše, redom neutralne i pastelne poput bež, boje slonovače i kaki sa smeđim ili zlatnim akcentima. Međutim, odlično joj stoje i ružičasta i zelena.

Što se tiče frizure i make-upa, njen zaštiti znak su ‘smokey eyes’ i duga, raskošna kosa. Nikad joj nije žao dati više novca kako bi njena kosa bila što lepša, a najdraži su joj proizvodi oni koji kosi daju volumen i lepo miriše. Bikica će u kupovinu uvek ići planirano i neće ‘bezglavo’ lutati dućanima, piše Atma.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar