U trendu

Najpozitivnije osobine horoskopskih znaka (2)

Svaki znak Zodijaka ima pozitivne osobine. Saznajte svoje, pa ih iskoristite u svakoj oblasti života.

Vaga
Vage su uvek u potrazi za ravnotežom, harmonijom i mirom. Vaga i u haosu uvek može da stvori red. Vage mogu videti uzvišeno i tamo gde ga niko ne vidi. Na taj način one same stvaraju lepotu. Na mnogo načina Vage jesu magične, jer imaju moć da naprave balans i kompromis kao niko drugi.

Škorpija
Najveći dar Škorpiona je neustrašivost. Škorpija bez straha zalazi u najdublje i najtamnije kutke čovečanstva. Škorpije žive sa velikom strašću i snagom, jer znaju da je život kratak. Vole život i žive sada, dok ima vremena.

Strelac
Strelac ima izvanrednu sposobnost da ostane otvoren za nove ideje. Duh mu je širok i pun je entuzijazma, uvek spreman za avanture. Ima žeđ za saznanjem, voli da otkriva nove aspekte sebe samog, ali i da deli sa drugima ono što je naučio. Njegovi raznovrsni podvizi pružaju mu bogatstvo znanja.

Jarac
Jarac ima reputaciju da naporno radi, da je posvećen, pa čak i materijalista. Ta reputacija zasnovana je na njegovom jakom integritetu. Jarac je znak koji istinu ceni iznad svega. Samoća mu je čest pratilac, jer sledi jedinstveni put samodovoljnosti, ali žudi za ljubavlju i divljenjem drugih.

Vodolija
Vodolija predstavlja slobodu nastalu iz pobune i želje za individualnošću. Vodolije treba da se osećaju slobodno i pobuniće se ako smatraju da nešto ili neko pokušava da ih smesti u kavez. Oni žive da bi izrazili svoju individualnost i smatraju da je to dobro za sve. Nisu sebični pojedinci, samo žele pažnju drugih.

Ribe
Riba je svesna vode. Za Ribe, kreativnost je način izražavanja najvećih životnih misterija. Riba lako i veoma rado može da otpliva u predele podsvesti i stvori nešto neverovatno ni iz čega (ili naizgled ni iz čega).

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.