U trendu

Najprivlačnije žene rađaju se u ovom znaku: Imaju taj očaravajući šarm zbog kojeg muškarci gube razum

Iskaču iz mase i privlače pažnju

Ženska lepota je muška slabost – ona ima moć da natera muškarce da budu spremni na ludosti, zarad ljubavi. Iako je svaka žena podjednako lepa, neke dame imaju taj očaravajući šarm kome gotovo nijedan muškarac ne može da odoli.

Ukoliko je verovati astrologiji, postoji jedan horoskopski znak koji je najprivlačniji – on apsolutno iskače iz mase i privlači pažnju, gde god da se nalazi.

Reč je o Škorpiji!

U astrologiji se ove žene upoređuju sa vampirima. Iako su vampiri zloglasni zbog sisanja krvi i oduzimanja života ljudima, ujedno su poznati po svojoj čarobnoj lepoti. Za žene rođene u znaku Škorpije može da kažemo da su izuzetno lepe, senzualne i ženstvene.

Žena Škorpija je svesna svoje lepote pa se uvek trudi da izgleda što bolje – ne da bi zadovoljila muškarca već da bi bila zadovoljna sobom.

Uvek se ponaša kao snažna i nezavisna žena, što joj omogućava da širi pozitivnu energiju među ljudima, ali i da ostavlja poseban utisak na muškarce.

Žena Škorpija je izuzetno atraktivna, a prvo će vam privući pažnju prodornim pogledom

Ne mora da ulaže mnogo napora kako bi zavela nekoga – dovoljno je da podigne obrve ili da usmeri pogled na svoj „plen“. Svaki muškarac koji stupi u kontakt sa ženom Škorpijom poželeće da osvoji njeno srce. Ali osvojiti njeno srce nije tako lako, jer su pripadnice ovog horoskopskog znaka veoma izbirljive. Vole muškarce sa jakim karakterom i one koji mogu da ih impresioniraju.

Zbog njenog savršenog oblika tela i lica anđela mnogi muškarci gube razum, ali svoju lepotu žena Škorpija nikada ne koristi u loše svrhe. Ona je neko ko se nikad ne igra sa tuđim osećanjima, jer zna kako je biti povređen od strane nekoga koga voliš. Kao što vidite, pored svoje lepe spoljašnosti, ima i prelepo srce.

Da li poznajete neku Škorpiju i šta mislite o ovom znaku? Pišite nam u komentarima!

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)