Najpronicljiviji znak u horoskopu

Osobama u ovom znaku neće biti teško da nađu posao, jer njihov talenat, logično razmišljanje i pronicljivost doprinose tome da lako odaberu povoljnu priliku.

Nepoverljivi su prema novim idejama ili projektima koji nose nekakav rizik.

Oni najbolje rade pod upravom nekog drugog lica, jer tek tada njihove radne slosobnosti mogu da dođu do izražaja.

Njihov usleh se ne ogleda toliko u finansijskom prosperitetu, već više u sticanju slave.

Njihovim pronalascima i idejama u većini slučajeva koristiće se drugi; međutim, ljudi ovoga znaka nisu zbog toga razočarani, jer oni su zadovoljni svojim radom, i to im je sasvim dovoljno.

Zanimanja u kojima oni mogu postići uspeh: izdavačka delatnost, priprema publikacija, vaspitni rad. Pravi uspeh oni će steći tek u starijim godinama, i to zahvaljujući svam talentu da proučavaju ljude, da ih klasifikuju po važnosti i tipu. Oni će tačno znati ko može da im pomogne.

Matematika ili neke oblasti umetnosti takođe su tereni na kojima mogu postići uspeh.

Često pogpuno zaokupe svoju ličnost poslovnim problemima i tada zanemaruju društveni život, na neki način se izoluju od okoline.

Osobama rođenim pod ovim znakom srećni brojevi mogu biti pet, četiri, osam, povoljni dani nedelja, utorak, cubota, a boja koja im odgovara je plava.

To su DEVICE (od 24. avgusta do 23. septembra).

U znaku Device od poznatih osoba rođeni su Rišelje, Gete, Šatobrijan, Pol Burže, Knez Mihajlo, Svetozar Marković, Stanoje Stanojević.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.