U trendu

Najpronicljiviji znak u horoskopu

Osobama u ovom znaku neće biti teško da nađu posao, jer njihov talenat, logično razmišljanje i pronicljivost doprinose tome da lako odaberu povoljnu priliku.

Nepoverljivi su prema novim idejama ili projektima koji nose nekakav rizik.

Oni najbolje rade pod upravom nekog drugog lica, jer tek tada njihove radne slosobnosti mogu da dođu do izražaja.

Njihov usleh se ne ogleda toliko u finansijskom prosperitetu, već više u sticanju slave.

Njihovim pronalascima i idejama u većini slučajeva koristiće se drugi; međutim, ljudi ovoga znaka nisu zbog toga razočarani, jer oni su zadovoljni svojim radom, i to im je sasvim dovoljno.

Zanimanja u kojima oni mogu postići uspeh: izdavačka delatnost, priprema publikacija, vaspitni rad. Pravi uspeh oni će steći tek u starijim godinama, i to zahvaljujući svam talentu da proučavaju ljude, da ih klasifikuju po važnosti i tipu. Oni će tačno znati ko može da im pomogne.

Matematika ili neke oblasti umetnosti takođe su tereni na kojima mogu postići uspeh.

Često pogpuno zaokupe svoju ličnost poslovnim problemima i tada zanemaruju društveni život, na neki način se izoluju od okoline.

Osobama rođenim pod ovim znakom srećni brojevi mogu biti pet, četiri, osam, povoljni dani nedelja, utorak, cubota, a boja koja im odgovara je plava.

To su DEVICE (od 24. avgusta do 23. septembra).

U znaku Device od poznatih osoba rođeni su Rišelje, Gete, Šatobrijan, Pol Burže, Knez Mihajlo, Svetozar Marković, Stanoje Stanojević.

3 komentara
  1. Anonimni

    Pored velikih reci o devicinim kreativnostima ,koje su diskutabilne jedino sto kao devica mislim da je pogresno vidjenje device kao zene koja previse kalkulise iz straha prema novim ,nepoznatim idejama a sto je upravo najprostije sagledavanje mogucnosti koje se temelje na realnim potencijalima bez omalovazavanja,ali i bez precenjivanja koje bi joj samo stetilo.

  2. Anonimni

    – koliko sam ja „rizik“ u životu znače- On

  3. Anonimni

    Super, koja osoba saradnik je pisac ovog teksta?Ako neko ovo čita, nek se vise ovakvi tekstovi ne objavljuju samo za pripadnike muskog pola! Kad je već devica zenski vazdusni znak, nek se upise i ženski predstavnik a ne samo muski. Ili nek se nadje vremensko razdoblje gde ima jednako muskih i zenskih predstavnika znaka, u ovom slučaju rođenih u znaku Device,pise jedan “Ovan”!

Napišite komentar