Najsrećniji ljudi imaju ova 3 broja u datumu rođenja: Zvezde su im naklonjene i prati ih dobra sudbina

Moćni brojevi za koje se veruje da donose snažnu intuiciju i moći

Prema tumačenju, ovi brojevi nose najmoćniju energiju, intuitivnu snagu i simbol su srećne budućnosti. Reč je o brojevima 11, 22 i 33.

Ukoliko neke od ovih brojeva imate u svom datumu rođenja, odnosno ako se u vašem datumu rođenja pojavljuju dve jedinice, dvojke ili trojke, numerolozi kažu da imate posebnu zaštitu od Univerzuma.

Broj 11 – Stara duša

Imaju izraženu intuiciju i duhovnu svest. Osetljivi su, čula su im izoštrena i poseduju razvijenu empatiju i prirodnu inteligenciju. Broj 11 je simbol velike moći – mentalne i fizičke. Nosioci ovog broja najčešće su stare duše koje se sa mudrošću bore sa izazovima. Njihove najveće vrline su poštovanje, empatija, razumevanje problema i uspešno rešavanje, stabilnost, osećaj za uspeh i sposobnost kreiranja kvalitetnih odnosa.

Broj 22 – Graditelj

Lako primenjuju stečena znanja u praksi, pa su ovo uglavnom vrlo uspešne i cenjene osobe. Imaju izrazito samopoštovanje, prirodnu inteligenciju i liderske sposobnosti. Veliki su vizionari i kreatori sjajnih ideja. U ljubavi se posvećuju potpuno – posvećeni su, iskreni i znaju kako da reše konflikte.

Broj 33 – Glavni učitelj (primer 3.3, 13.3., 23.3…)

Predstavlja broj savršene ravnoteže i imaju ga izuzetno hrabre i ambiciozne osobe. Za njih ne postoje nerešive prepreke, a svaki put je šansa za novi uspeh. Ponekad mogu delovati hladno, ali oni su zapravo izuzetno emotivne osobe koje će vam u život doneti kreativnost, radost i entuzijazam. U ljubavi sa osobom sa brojem 33 uspostavlja se poštovanje i potpuna harmonija.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.