U trendu

Najstroži roditelji rađaju se u ova tri horoskopska znaka: traže red, rad i disciplinu

Kada se radi o roditeljstvu, svako ima svoj pristup.

Neki su roditelji blagi, a neki su više usredsređeni na red, rad i disciplinu. Ako ste se ikada zapitali koji su horoskopski znakovi skloni tome da budu najstroži roditelji, evo odgovora.

Jarac
Na vrhu liste nalazi se Jarac, horoskopski znak koji je sam po sebi sinonim za disciplinu. Roditelji Jarčevi vode svoju porodicu s vojničkom preciznošću. Kućni budžet? Organizovan. Domaći zadaci? Nadzirani. Slobodno vreme? Pažljivo raspoređeno. Za Jarčeve svaki je dan prilika za poučavanje važnosti reda, rada i odgovornosti.

Devica
Ako postoji znak koji shvata detalje ozbiljno, to je definitivno Devica. Ovi roditelji imaju oči poput sokola kada je u pitanju praćenje svoje dece, a zaboravljen zadatak ili neočišćena soba mogu izazvati pravu malu porodičnu konferenciju. Device svojom strogoćom osiguravaju da je sve na svom mestu i po pravilima.

Škorpija
Škorpija kao roditelj ima jedan od najintenzivnijih pristupa. Njihova strogoća proizlazi iz duboke emocionalne povezanosti i želje da zaštite svoje mlade. Takođe su majstori za „tajno nadziranje“. Ne mislite valjda da će vaša tajna zaljubljenost ili skrivena čokoladica ostati neotkriveni? Škorpije će sve znati, i to pre nego što se sami setite što ste skrivali, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.