U trendu

Najveće cicije Zodijaka rođene su u ovih 5 znakova, od njih ćete jako teško izvući dinar

U svetu astrologije, horoskopski znakovi otkrivaju mnoge tajne o našem karakteru, sklonostima i ponašanju. Jedna od tih tajni odnosi se na način na koji rukujemo novcem. Dok su neki spremni otvoriti novčanik i deliti novac kao da su u pitanju slatkiši, drugi ga čuvaju samo za sebe.

Saznajmo koji to horoskopski znakovi nisu darežljivi s novcem i nema šanse da će vam ikada „uskočiti do plate“.

Prvi na redu su Bikovi. Oni vole uživati u životnim udobnostima i lepotama, ali samo ako njihov bankovni račun ostane netaknut. Njihova opreznost s novcem nije nužno znak škrtosti, nego više odražava njihovu potrebu za sigurnošću i stabilnošću, piše Index.

Slede Device, poznate po svojoj analitičkoj prirodi. Za njih svaka potrošnja mora biti pažljivo ispitana i osmišljena. One teže prema učinkovitom upravljanju novcem, a njihova sklonost štednji ponekad može izgledati kao suzdržanost u deljenju.

Na svoje novčanike paze i Škorpije, koje se ne vole upuštati se u finansijske obaveze koje ne mogu potpuno kontrolisati. Njihova opreznost može ih činiti škrtima u očima drugih, no za njih je to način da sačuvaju svoju emocionalnu i materijalnu nezavisnost.

Na listi škrtaca nalaze se i Jarčevi. Njihova predanost radu često ih vodi prema akumuliranju bogatstva, ali istovremeno i prema većoj rezervisanosti kad je reč o finansijskom deljenju.

I ne zaboravimo Vodolije, ekscentrične sanjare Zodijaka. Njihova želja da budu nekonvencionalni i slobodni može ih navesti da budu štedljivi kako bi imali sredstva za svoje ludosti. Njihova avanturistička priroda može ih podstaknuti da budu škrti prema drugima, dok svoje resurse čuvaju za svoje neobične poduhvate.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar