U trendu

Najveće kukavice se rađaju u ova 3 znaka horoskopa: Kada naiđu na problem, biraju da pobegnu

Opasne situacije lako mogu da dokažu ko je spreman da se uhvati u koštac sa problemom, a ko radije bira da pobegne. Postoje ljudi koji teže komforu, sigurnosti i uvek su na oprezu.

Kako piše “Your Tango“, ovo su tri najveće horoskopske kukavice.

Blizanci

U znaku Blizanaca rađaju se vrlo nepoverljive osobe za koje ne biste hteli da vam budu nadređene, jer one ne znaju da se nose ni same sa sobom.

Kada je potrebno doneti neku važnu odluku, Blizanci će bez griže savesti to prepustiti nekom drugom kako oni ni u kom slučaju ne bi bili odgovorni za eventualne posledice.

Vaga

Kada je reč o kritikama i suočavanju s realnošću, Vage bi se najradije pokrile po glavi i čekale da “oluja” prođe, prenosi Indeks.

One ne vole sukobe i bilo kakav oblik konflikta pa će radije patiti nego skupiti dovoljno petlje da kažu šta zaista misle.

Ribe

Ribe opraštaju svima sve jer se plaše da imaju neprijatelje. Upravo ih zbog toga mnogi iskorišćavaju, ali Ribe strah sputava da progovore o toj nepravdi i zauzmu se za sebe.

Poput Blizanaca, Ribe će uvek radije prepustiti donošenje odluka drugima jer se od kritike i neuspeha teško oporavljaju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)