U trendu

Najveće tračare horoskopa: U ovim znakovima rađaju se pravi ovisnici o ogovaranju

Ako ste ikada bili na zabavi ili u restoranu gde su razgovori bili sočniji od jela na meniju, velika je šansa da ste u društvu s ljudima rođenim u jednom od ovih horoskopskih znakova – oni su pravi ovisnici o ogovaranju, a zvezde otkrivaju i zašto.

Blizanci
Blizanci žive za dobar trač. Imaju sposobnost brzog razmišljanja i još bržeg govora pa su često prvi koji će proširiti najnoviju vest. Ako tražite najsvežije novosti, samo pratite Blizanca u prostoriji – gde god da krene, priče se množe!

Škorpija
Škorpija je misteriozni znak koji obožava da kopa po tajnama. Njihova strast za otkrivanjem što se krije iza maske čini ih savršenim kandidatima za tračerske misije. Škorpija će čuvati vašu tajnu, ali samo dok ne odluče da je vreme za malo drame!

Rak
Rakovi, poznati po svojoj emotivnosti, vole ogovaranje jer im to omogućuje da se povežu s drugima na dubljom nivou. Ne zaboravite, Rak pamti sve – od vašeg omiljenog sladoleda do najmračnije tajne koju ste mu poverili pre deset godina. Njihova sposobnost pohrane informacija čini ih arhivama hodajućih anegdota i sočnih detalja.

Vaga
Vage, večni diplomata, koriste ogovaranje kao način za balansiranje svojih društvenih krugova. Šarmantne i društvene, mogu izgledati kao da samo lakoćom prenose informacije, ali zapravo majstorski manipulišu činjenicama kako bi održale mir… ili barem privid harmonije. Ne dajte se zavarati, Vaga zna sve – ko, s kim i zašto nije u dobrim odnosima.

Devica
Na kraju, ali nikako manje važno, Device. Ovaj znak može delovati ozbiljno i posvećeno svojim zadacima, ali njihova opsesija detaljima čini ih izvrsnim sakupljačima tračeva. Devica će analizirati svaku priču, dodati sopstvene detalje i precizno ih preneti dalje, čineći svaku priču još zanimljivijom, prenosi Index.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.