U trendu

Najveći genijalci: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

U horoskopu često tražimo najbolje ljubavnike, najvernije ili najzlobnije znakove, ali jeste li se ikada pitali koji su najpametniji znakovi? Otkrivamo vam tri najveća genijalca horoskopa.

Najpametnijim znakovima u horoskopu smatraju se vazdušni znakovi, Blizanci, Vaga i Vodolija. Blizanci imaju uopšteno briljantan um, Vaga je najpametnija u odnosima s ljudima, dok Vodolija ima um naučnika zahvaljujući kojem svet vidi na drugačiji način od drugih ljudi.

Pamet zemljanih znakova najviše se ogleda u njihovoj sposobnosti da sebi stvore prijatan život i da poseduju puno materijalnih dobara. Bik to postiže napornim radom i ljubaznošću, Devica savršenom organizovanošću, a Jarac držeći sve pod kontrolom.

Vatreni znakovi svoju pamet najviše pokazuju sposobnošću da poseduju veliku životnu snagu. Ovan je veliki individualac pun nesputanog istraživačkog entuzijazma, sledi ga ponosni Lav entuzijastične volje za vođstvom i Strelac čija intuitivna vatrenost ne poznaje granice.

Vodeni znakovi pak prednjače kada je reč o emocionalnoj inteligenciji. Rak je izrazito brižan znak koji će sve učiniti za svoju porodicu i održavanje ljudi na okupu, Škorpija će uraditi sve da dopre u srž stvari ne brinući se šta bi pri tome moglo da joj stane na put, dok Riba jednostavno voli sve ljude, piše Zadovoljna.hr.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar