U trendu

Najveći strahovi horoskopskih znakova

Neko se plaši klovnova, neko paukova, neko bolesti, a neki se pak boje ptica ili pasa. Pogled u zvezde može nam otkriti koji je vaš najveći strah horoskopskog znaka, a on otkriva mnogo više o nama nego što to mnogi misle.

Ovan
Ovnovi su vrlo društvena bića pa su stalno okruženi svojim prijateljima. Ako jednom dođe do svađe, plaše se gubitka. Naime, ne znaju da budu sami, piše Blic Žena.

Bik
Biku je potrebna rutina i sigurnost. Nije mu lako ako dođe do iznenadnih promena te se ne snalazi najbolje u novim situacijama. Ničega se ne boji više od promena.

Blizanci
U suprotnosti od Bika, Blizanci vole avanture i promene. Ništa ga više ne plaši od normalnog, nespektakularnog života.

Rak
Kao vodeni znak, Rakovi su (kao i Ribe) vrlo osetljivi pa im je jako stalo šta drugi misle. Jako se plaše kako će ih drugi prihvatiti i što će misliti o njima. Zbog toga često deluju napeto kad ih upoznaš.

Lav
Lavovi žele više od pukog proseka i nikako ne žele da se utope u masi. Rođene su vođe i uživaju kad su u centru pažnje. Ako im niko ne pridaje pažnju, to je za njih pravi horor.

Devica
Devica je najveći perfekcionista među horoskopskim znakovima. Sve se mora dogoditi tačno onako kako je isplanirala. Ako nešto ne ide po planu, onda je nervozna i ne zna šta da uradi.

Vaga
Osobe rođene u znaku Vage nerado misle o budućnosti jer se uvek boje da će doneti pogrešnu odluku. Za njih je gotovo nemoguće da se opuste i prihvate stvari onakve kakve jesu.

Škorpija
Škorpija je nepoverljiva. Stalno se plaši kako će je najdraži povrediti.

Strelac
Jako se plaše da zavise od drugih. Treba im sigurnost i žele imati svoj život isključivo u svojim rukama. Jako im je bitno da važne odluke mogu sami da donese.

Jarac
Jarac mora uvek da da najbolje od sebe. Za njega je život veliko takmičenje u kojem vredi samo pobeda. Zbog toga se boji da će zakazati na poslovnom ili privatnom planu.

Vodolija
Vodolije ne vole osećaj sputanosti, pa se zbog toga često plaše emotivne veze. Ako si u vezi s Vodolijom, jako je važno dati joj dovoljno slobodnog prostora – inače će vrlo brzo pobeći.

Ribe
Ribe su stalno u potrazi za ultimativnim, iskrenim, pravim životnim smislom i ispunjenjem. Zbog toga strahuju da neće pronaći smisao života i prava prijateljstva, posao ili idealnog bračnog partnera.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)