U trendu

NAJVIŠE LJUDI na svetu rođeno je u OVOM ZNAKU!

Iako svi horoskopski znakovi poseduju svoj vlastiti jedinstveni skup mana i vrlina, postoji jedan znak kojeg ima najviše na svetu. Naime, prema pisanju Time Magazine, najbrojniji znak na planeti je device! Štaviše, statistika kaže da devet od 10 najčešćih rođendana pada između 9. i 20. septembra, tačno u oštro, perfekcionističko srce sezone devica.

S druge strane, imamo i najmalobrojniji znak, a to je jarac. Naime, sezona jarca, je najmanje aktivan mjesec rođenja i upravo zato oni važe za najređi horoskopski znak na planeti. Jarčevi su poznati kao jako uporni, a to je možda i zbog toga što moraju svoj dan podeliti sa brojnim januarskim praznicima zbog čega su pripadnici ove vrste tvrdoglave i vraški usmerene na uspeh i superiornost. Najbolje rade kada rade protiv nečega, a krajnji rezultat, iako se često dugo čeka, uvek je vredan čekanja.

Iako su Jarci malobrojni, s druge strane najveći broj rođene dece na svetu je u periodu između jula i septembra zbog fenomena da su “organizmi razvili strategije za reprodukciju u doba godine koje je optimalan za njihov životni reproduktivni uspeh.” Kao što smo već rekli, septembar je “kralj rođendana”, a device neprikosnovene na planeti, bar po broju.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (2)