U trendu

Najzlobniji horoskopski znaci: Znate li ko je prvi na listi?

Svako ima neku zločestu crtu u sebi, no kod nekih je ona ipak izraženija i naglašenija. Evo kako izgleda redoslijed horoskopskih ‘zlikovaca’ i njihovih osobina – od najzlobnijeg do najplemenitijeg.

1. Škorpija – najzlobniji horoskopski znak

Bez previše neizvesnosti, pehar za najzlobniji horoskopski znak odlazi u ruke Škorpije! Ličnost ovog znaka puna je zamršenih slojeva, a ipak su osobine koje najsjajnije blistaju njihova lukavost i prepredenost. Poslušajte naš savet i nemojte im se zameriti.

2. Lav – glavni spletkaroš

Sasvim je prirodno da znak koji voli pažnju ima zlonameran um. Lav voli da bude zvezda i učiniće sve da ostane u centru pažnje. Lav je horoskopski znak koji će najverovatnije postati poznat i nije spreman ništa da prepusti šansi. Ko mu se nađe na putu njegovih ciljeva, on ga samo pregazi, piše 24sata.hr.

3. Devica – zli genije

Devica je jedan od najinteligentnijih horoskopskih znakova, iako često koriste mozak da bi smišljali zle planove. Devica se na površini može ponašati slatko i nevino, ali ispod svega toga verovatno smišljaju mnoštvo lukavih planova.

4. Ovan – čuvajte se njegove osvete

Kao jedan od tri znaka Vatre, ličnost Ovna je prirodno agresivna i nikada neće dopustiti da se nešto događa protiv njegove volje. Ovan je definitivno eksplozivan, ali ovaj horoskopski znak uživa i u planiranju osvete neprijateljima.

5. Bik – nezaustavljiv u pitanjima zla

Svi znaju da je Bik jedan od najtvrdoglavijih horoskopskih znakova, ali da li ste znali koliko su zli? Bik nije horoskopski znak koji lako prelazi preko ičega i zaista ima problema s opraštanjem i kretanjem dalje.

6. Jarac – voli spletke i intrige

Jarac je poznat po hladnom i proračunatom karakteru što ih čini pravom silom na koju treba računati. Jarac je pametan znak i uvek pametno bira bitke; njihov intelekt znači da mogu nadmudriti apsolutno svakoga.

7. Vodolija – ima zle trenutke

Ličnost Vodolije prilično je opuštena i slobodoumna dok se ne osećaju zarobljeno u neprijatnim situacijama. Kad god se Vodolija oseća napadnuti ili teskobno, njihova zla strana nastoji da izađe napolje i sav pakao nastupi, uprkos tome što su prilično pozitivan horoskopski znak.

8. Blizanci – zli su slučajno

Kao jedan od najpričljivijih horoskopskih znakova, Blizanci iskreno vole da budu okruženi drugim ljudima i ne bi ni sanjali da smišljaju zle planove i napade, jer se naprosto koncentrišu na pozitivu. Blizancima je potrebno više mira i ljubavi nego bilo šta drugo.

9. Rak – previše dobar

Kao jedan od najosetljivijih horoskopskih znakova, ne treba da čudi da Rak nije među ‘zlim znakovima’. Rak je ljubavnik, a ne borac i prvom prilikom okreće se od sukoba i drame. Zloban može da postane samo ako ‘pukne’ nakon jako dugo trpljenja.

10. Strelac – borac protiv zla

Kad bismo morali da imenujemo bezbrižni i srećni horoskopski znak, predložili bismo Strelca. Kao najduhovitiji horoskopski znak, Strelac je prezauzet zbijajući šale da bi se koncentrisao na svetsku dominaciju i druge zle stvari.

11. Ribe – mrze loše vibracije

Ribe nemaju zlog atoma u svom telu i pokušavaju da izbegnu negativnost gde god je to moguće. Ribe su jedan od najdražih horoskopskih znakova i bez obzira na to koliko ih puta povrede osećaji, nikad neće reagovati negativno.

12. Vaga – najplemenitiji znak

Vaga je jedan od tri horoskopska znaka koja su previše ‘dobra’, što znači da su beznadežni kad je zlo u pitanju. Opraštaju neviđeno brzo, dugo im je potrebno da se naljute, uvek sagledavaju dobru snagu nekog i daju opravdanje za njegove zle postupke.

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.